Min helg

Hej fina du! 

I fredags kom mamma hit för att jag skulle ha mitt utvecklingssamtal på skolan. Vi pratade om hur jag trivs och hur det går för mig i kurserna. Det går bra för mig i alla kurserna speciellt i estetisk kommunikation och i media produktion. Jag fick beröm för att jag arbetar självständigt och vågar prova innan jag ber om hjälp. Dock tycker jag att jag har dåligt tålamod vad det gäller media. Allt som oftast svär jag högt och lågt innan jag är färdig att kasta ut datorn igenom fönstret typ. Matte grund är jag ju klar med nu så nu jobbar jag med matte 1 b. Vad det gäller engelskan jobbar jag fortfarande mot ett E i grundskolan innan jag kan börja med engelskan som tillhör gymnasiet. Sedan sa jag också till att jag vill läsa några kurser ifrån brn och fritids programmet vid sidan av media. Så min mentor skulle undersöka saken igen så får vi se.

På lördagen var jag och mamma på pinchos och åt. Det var mysigt tycker jag! Sen på dagen var jag och mamma och köpte ansiktes rengöring och hämtade ut min medicin på apoteket. För att jag är så trött på alla äckliga pormaskar och finnar så nu hoppas jag att det blir och kännas bättre.

På söndagen så åkte mamma hem tillbaks till Landskrona. Jag åkte till en kompis på eftermiddagen och hängde där en stund.

Vad gjorde du i helgen?

Kram Wilma

  • Allmänt
  • 278 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229