Min helg

Först och främst tänkte jag skriva lite om min helg, för har nämligen varit på kortis i helgen så där av inga inlägg eftersom dom inte har något internet där. Vilket är jättedåligt tycker jag. Denna gång när jag skulle dit var jag inte alls varken sugen eller tyckte det skulle bli speciellt kul men det blev rätt bra ändå, fast jag inte var så taggad på att vara på kortis i början. På fredagen gjorde vi hemmagjorda pizzor, vilket var jättegott. VI hade ost, sinka, tomatsås, lök, paprika, tomat och bacon på ena pizzan, på den andra vet jag inte riktigt. Lördagen blev lite kaos för att kortis bussen blev trasig och vi skulle in till Karlskoga för att kolla på bio och äta på Donken. Det resulterade i att vi fick ta personalens bilar in ditt. Sen när vi kom fram till Karlskoga så blev det något fel på filmen så vi fick sitta där och glo på en dom skärm i säkert 15 minuter, innan dom fixa det. Filmen vi såg hette Sing den var bra. Den handlar om djur som lever i det "verkliga" livet dessutom gillar dom att sjunga. Så många bra låtar var det med och mycket tokigheter. Efter filmen åkte vi till Donken för att köpa mat. Jag var så kissnödig efter filmen så det var meningen att jag skulle gå på toa inne på mc. Men det blev ändrade planer, vi tog drivern istället för att en annan gäst på kortis fick migrän så vi var tvungna att åka tillbaka till kortis så fort som möjligt. Men sen när vi kommit en bit på vägen säger Sandra (personal) att skulle inte du gå på toa. jag bara "kom du på det nu?" Så när vi kommer fram till kortis kan ni ju tänka er hur jag bara skyndar mig hur i bilen och rullar in så fort jag kan. Dessutom har dom trappa upp så jag måste åka hiss. Så jag trodde att jag skulle kissa på mig helt ärligt men jag han som tur var. Helt enkelt en kaos artat lördag på kortis.

Söndagen innebar städ och lite små fix inför hemfärd ifrån kortis. När jag kom hem från kortis så packade jag upp min kortis väska, tog en dusch och kollade på Sune på bilsemester med min syster som är hemma och är sjuk. Sedan avslutade jag söndagen med att kolla på farmen. En väldigt bra helg ändå blev det.

Min måndag har varit en bra förutom att jag för sov mig i morse. Så det blev en stressig och trött morgon för mig. Orsaken var att jag inte hade ställt min klocka på ringning eftersom jag hade studie dag i fredags och stängde då av vecka klockan.

hoppas ni har haft en underbar dag allihopa. ❤
Gillar

Kommentarer

marikas
marikas,
Usch jobbigt att försova sig!
nouw.com/marikas
Sandra
,
Hörru goding!! Sandra (personal) kmr att sakna dig i helgen!!