Min första beställning online

Hej fina du hoppas allt är bra med dig?

Har varit så shopping sugen ett tag nu, så det har börjat klia i fingrarna. Har inte känt för att åka in till stan och kolla på kläder med tanke på situationen som är nu, så när jag kom hem till mamma tog jag tag i saken och gjorde min första beställning via nätet. Jag har inte kunnat det innan, då jag haft ungdomskonto men nu jäklar är man vuxen, då kan man göra vad man vill.

För någon vecka sedan såg jag en youtube video ifrån Linda-Maries kanal där hon visade upp ett samarbete med Boohoo som är en klädkedja. Jag tyckte kläderna var fina och sen dess har jag haft spanpå deras hemsida. De har under en lång tid haft 50% rabatt vilket jag har tyckte varit extra bra. Så jag beställde där ifrån. Har aldrig någonsin beställt där, så vet inte hur kläderna eller hur storlekarna är men kände ändå att det var värt att prova. Det jag gillade med boohoo var också att de har stora storlekar att välja mellan. Vilket är toppen för mig , då jag allt som oftast har 42-44 i storlek.

Jag köpte två par jeans shorts, tre t-shirts, en klänning och en kofta. Klänningen och koftan ska jag ha på min systers student den 12 juni. Jag hoppas allt sitter bra för jag hinner ju inte skicka tillbaka och byta innan studenten. Total summan blev 1137kr och jag sparade 900 kr med tanke på rabatten. Så passa på att shoppa loss när det är rabatt.
Länk till sidan: https://se.boohoo.com/

(Detta är inget samarbete). Har du några erfarenheter av Boohoos kläder? Berätta gärna. Jag tänkte att jag ska göra en uppdatering om kläderna, när jag fått hem dom.

Kram Wilma


Student outfiten 😎☀️

Gillar

Kommentarer