Mår skit

Hej fina du!

Jag mår skit, det börja i tisdags med febervärk i hela kroppen, huvudvärk, halsont och illamående. Sen har det bara fortsatt till och från. I onsdags trodde jag att jag skulle dö av huvudvärk, min första tanke var att det kanske hörde ihop med att det blev en lång dag i tisdags men så är nog inte fallet eftersom det fortfarande pågår.
Så tråkigt bara att det ska komma när jag är ledig. I för sig är det bra eftersom jag inte behöver vara hemma ifrån skolan. Men förstå mig rätt, det är aldrig kul att må skit när man är ledig och vill njuta av ledigheten.
Dessutom har jag en hosta, som är så kraftig så att jag tror jag ska hosta upp alla organ inifrån.
Idag har jag försökt att vara uppe trots en extrem huvudvärk, dock gick det inte så bra!
Vid fem la jag mig, somna och vakna av att mamma kom hem ifrån jobbet. Då var klockan 21.00. Gick upp för att gå på toa och ta medicin, sen dess har jag varit uppe. Fick lite ny energi, så nu kollar jag på resultatet av eurovision song Contest. Har inte kollat alla bidrag för det har jag inte pallat.
Tycker det är lite lång sökt, med alla dessa bidrag hit och dit. Vill gärna se resultatet, det är roligare än att kolla på hela tycker jag haha!
Vilket var erat favorit bidrag ikväll?
Just nu ser det bra ut för Sverige, trea än så länge. Klart man önskar att vi vinner eller hur? 🇸🇪💙💛
Egentligen spelar det igen roll, men det vore Nice om vi skulle ta hem det i år. Benjamin har en ganska bra låt tycker jag. Även om den fort blev uttjatad, men det blir ju alla låtar.
Många kramar Wilma

  • Allmänt
  • 547 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229