Lyxfrulle och sprang runt som en liten mus

Godkväll! 

Idag gick jag upp alldeles förtidigt, klockan hade precis slagit sju. Jag skulle göra mig redo för att kunna åka till Karlstad med Jessicas familj. Lyx frukost på IKEA med äggröra, bacon, apelsinjuice, pannkakor med sylt, smörgås och vattenmelon stod på schemat. Fanns mycket mer än så att välja mellan, men valde förstås bara det jag gillar. Inte ofta man får njuta av en sådan frukostbuffé, vet inte när jag gjorde det senast! Det är så bekvämt att kunna gå och ta om hur många gånger man vill av allt, problemet är bara det att man blir väldigt mätt. Som många säkert kan relatera till.  

Efter att vi hade käkat klart gick vi en runda inne på Ikea. Därefter vidare mot Bergvik ett shopping center i Karlstad för dig som inte har koll på det.

Det var sjukt varmt att gå runt i varenda affär, trots att det var fint väder var det många shopping galna människor där. Jag köpte en bh eller topp utan band som jag kan ha under vissa klädesplagg satt inte banden syns. Köpte en bh utan band vid förra tillfället jag var och shoppa. Den satt verkligen inte bra, tuttarna hoppa ur så fort man rörde sig, så var tvungen att hitta en bättre. Efter lite letande så hitta Jessica en "topp" som satt bra! Hittade en svart klänning på lager 157 också.

Mesta dels av tiden gick jag efter dom andra som en liten mus, under tiden dom köpte, sprang och provade klädesplagg. Jag kände mig så uttråkad och trött, inte bra att shoppa när temperaturen är typ 30 grader ute. Ville typ bara hem och lägga mig och sen mens på det!

Mitt i när vi skulle gå ifrån lager till Coop började det regna, himlen var grå och svart! Strax där på hördes buller och bång och blixten var framme. Jag tyckte det var obehagligt, så jag rullade så snabbt jag kunde in på Coop för att söka sydd. Brukar gå ganska bra att vara hemma när åskan går men att vara ute då gick min gräns! Är du rädd för åskan? Eller tycker du att det är en enkel match och värkar coolt?

Nu har jag varit hemma sen en några timmar tillbaks. Så himla skönt, dröjer nog inte för än sängen kallar, är jättetrött!

Vad har du hittat på idag?

Kram Wilma

  • 280 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229