Löjligt nöjd och beroende

Hej fina du!
Idag tog jag en väldigt lång sovmorgon ända till 10 men gick inte upp förens 11.30. Älskar och ligga och röta i sängen, utan att behöva stiga upp. Jag började dagen med en dusch för att igår klippte min moster mig och jag blev så besviken, så jag började gråta. Det blev så kort och sen kom mina lockar fram och de hatar jag mest av allt. Sen har min färg gått ut ur håret, så kan vara därför jag vantrivs som det är nu. Dock var det väldigt behövligt då mitt gamla hår var så slitet och förstört, men nu vill jag knappt gå ut. Efter duschen så försökte jag kamma ut håret i frustration och det slutade med att jag plattade det och satt upp håret.

För efter duschen så fick jag ett meddelande om att mina skor var klara för hämtning. Jag sket i håret för en stund och gick och hämtade dom. Det kan man kalla snabb leveranstid. Jag beställde dom i torsdags kväll och så kom dom idag, så bara 3 dagar fick jag vänta. Sjukt bra, fina skor för ett bra pris och snabb leverans. Vad mer kan man begära?

Skorna var bra, men kanske en aning förstora men eftersom jag sitter ner, så blir det ju inte ett problem. Jag provade och gå i dom, med min moster som stöd och dom var sjukt sköna! Det blir ju lite svårt för mig att gå utan ortoser, då mina fötter gärna vill gå på tå, men är man envis så är man. Jag är löjligt nöjd och har haft dom på, sen jag hämtade dom. Du får kalla mig knasig men dom är som sagt över förväntan!

Provade att sätta mig längst fram i stolen och sätta ner fötterna på golvet och då tyckte jag att tån kom på rätt plats i skon. Så jag har bestämt mig för att behålla dom.

Nu ikväll så har min mosters granne varit här och kopplat in Wi-fi för vi har inte haft något nät på några dagar nu och det är då man märker hur beroende man är. Han har också kopplat in en croncast. Så nu är mitt liv räddat, löjligt men sant. Nu kan jag lyssna på ljudbok och musik oavbrutet igen.

Skulle du klara dig en dag eller en vecka utan internet? Jag tror många skulle svar nej på den frågan eftersom internet är en stor del av vårat liv idag.

Hoppas du haft en fin dag!
Kram Wilma ❤️


#addidas #skor #besviken #hår #klippa #svart #knyta #bättresentänaldrig #beronde #nätet #vårtliv #blogg #bra #granne #superlöjligt #sko #storlek39 #stadiumoutlet #brapriser #Wi-fi #tv #serutsomentant

Gillar

Kommentarer