Livet börjar vid undra du är min idol

Hej fina du! 

Vädret har inte varit det bästa idag, ena stunden är det uppehåll och ena stunden regnar det som aldrig förr. Så dagen har spenderats inomhus. Jag letade runt lite efter något program att kolla på, för det blev lite lång tråkigt att göra ingenting. Till slut valde jag att kolla på livets största stjärna, inspirationskälla, coolaste, humoristiska och världens härligaste gamla tant. Nämligen ingen mindre än bloggaren Dagny Carlsson som för tillfället är 107 år gammal. Vad jag har förstått har hon skriven en bok och varit med i en rad olika tv program också förutom att blogga. Det programmet eller dokumentären jag kollade på var "Livet börjar vid hundra" Jag kan verkligen rekommendera den. Man får skratta en hel men sen är det allvarligt också.

Hon inspirerar mig så mycket. Dagny hade en tuff barndom och när hennes make avled så tappade hon livsglädjen helt. När hon sen vid 100 skaffade sig en dator och bloggandet blev en del av hennes liv. Hon ska i dokumentären att "livet måste gå vidare" Det var så roligt för att i dokumentären var hon bort bjuden och då säger hon så här, när hon ska klä upp sig. Detta är väl inte så tantigt va!? Annars får dom som bjudit in mig skylla sig själva för att det är dom som har ställ till med fest! Jag bröt ihop av skratt. Det är precis som hon själv säger "livet börjar efter 100. Varför hindras av att man är gammal? Hon är så klok och förnuftig så att hon blir cool. Tycker det är roligt också att hon försöker vara så modern som möjligt. Hon är ett bevis på att det aldrig är försent, det är bara fantasin som sätter gränser. På läst är hon också om vad som händer i omgivningen. Nähä, vilken härlig tant hon är nog min idol nu efter det är.

Du äger Dagny! Sen hade hon fått en ungdomlig kommentar på sin blogg. Då ringde hon någon för att hon visste inte vad det betydde. Sen när hon fick en förklaring, då tror jag hon sa ja aha då var det inget dåligt iallafall.

Jag tycker du ska ta och titta på programmet. För hon är rolig och klok.

Kram Wilma

Gillar