Ledsagnigen har kommit igång

Hej fina du!

Hoppas allt är bra med dig. Jag har någonting jag vill skriva om. Det är att min ledsagning har börjat dra igång. Före jul fick jag ett sms från handläggaren om att hon har hittat en person som hon trodde skulle passa mig och jag blev superglad för det.

I torsdags fick jag träffa henne för första gången för en presentation. Det var jag, handläggaren och ledsagaren. Jag var jättenervös inför att dem skulle komma. Vi hade bestämt att vi skulle ses hemma hos mig. Så de kom hem till mig. Vi presenterade oss för varandra och började prata. Vi insåg väldigt tidigt att vi delar samma intressen, så det var roligt. 🤗🌸

Vårt första pass var redan på lördagen därpå. Vi var till nordstan och gick runt där. Jag köpte ett skal till min nya mobil och köpte upp presentkortet jag fick i julklapp av Alice. Det blev ett par mjukisbyxor.🤗 Sen fikade vi ihop och då kunde vi prata mer. Det var så mysigt.

Nästa gång vi ska ses är imorgon. För då har jag studiedag. Vi ska till Hammarkullen och hon ska visa mig runt där, sen ska vi käka något ihop. För att jag har hört att de har många konstverk där som alla talar om men jag vet inte hur dem ser ut.

Tanken sen är att jag ska ha ledsagning på onsdagar för att kunna simma och sen på lördagen en helg i månaden som jag får hitta på valfri aktivitet. Det tycker jag är en bra plan just nu, för att all ork och tid går åt till skolan just nu.

Bara nu i helgen har jag jättemycket jag ska hinna med. Jag har en uppgift om källkritik som ska in i början av nästa vecka och en media uppgift som ska vara inlämnad också under nästa vecka sen fick jag idag att jag ska förberedda mig på en uppgift i engelskan och att jag ska läsa på om franska revolutionen eftersom jag ska göra ett grupparbete om detta! Suck det tar aldrig slut. Efter ena uppgiften till den andra. Men jag vet att jag tar mig igenom det.

Jag hoppas du får en trevlig helg iallafall. Kram Wilma 🌷🌸
Gillar

Kommentarer