Kroppskomplex

Hej fina du! 

Jag ställde klockan på 7.00 imorse, för att komma upp tidigt så att jag fick ut lite mer av dagen. Eftersom jag annars lätt sover till typ 10 eller ännu senare. Jag började dagen med att prova en gammal tröja från Gina tricot med snörning. Den satt verkligen inge bra, för det första var den smutsig på armarna eftersom färgen på tröjan var ljusrosa. För det andra så har min kropp förändras, magen buktade ut alldeles för mycket och snörningen passade inte in längre. Dessutom var tröjan urtvättad och obekväm. Så den fick åka väck till högen med bortrensade kläder. Tycker det var så synd för kommer ihåg hur mycket jag tyckte om den. Det var populärt ett tag så nästan alla affärer konkurrerade med snörning på tröjor.

Jag hoppas Gina tricot med andra affärer kan köpa in den modellen igen till hösten. För när jag googlade på tröjan så fanns den såklart inte lägre! Den fanns då i färgerna vit, svart, rosa och grå. Är det så att den kommer igen så tänker jag köpa den i svar och grå i större storlek än vad jag hade på den gamla. Hoppas den kommer sitta bättre då, för det är verkligen snyggt med snörning tycker jag. Håller du med mig? Jag har en annan modell ifrån cubus som är i svart men den på Gina var lite annorlunda i modellen. Den kan jag fortfarande ha ett tag till!

Är inne i en period då jag ogillar min kropp, speciellt min mage usch. Alla tajta kläder främst buktar min mage ut i. Jag stör mig skitmycket på det, det är så irriterande! Känns som om alla kläder idag är utformade efter jättesmala människor, så som magtröjor och tajta kläder.

Jag jämför mig med andra omedvetet tror jag, jag ogillar alla kändisar som genom sina sociala kanaler försöker visa upp någon sorts fasad på sin instagram framför verkligheten. Det är så fel, du vet allt ska vara så perfekt på varenda jävla bild. Tänk såhär det är få som skulle visa upp när dom ligger där i soffan, med pyjamas eller mjukisdress med smutsigt hår. När vardagsrummet är helt totalt ostädat, med fläckar och bordet fullt i chips. Nej, utan då väljer man en bättre bild när man är fixad, när allt är tipp topp o.s.v.

Jag säger inte att jag vill lägga upp en massa "Skitbilder" i mitt flöde på insta utan det jag försöker säga är att man blir lätt påverad av alla sociala medier än, vad jag tror att man vet om själv. Jag vet, eller slår vad om att kändisar har sina problem med kroppskomplex psykisk ohälsa m.m.

Jag vet att någon där ute tänker säkert att man ska vara stolt över sin kropp och ditten och datten, absolut ska man försöka vara det men ibland är det inte så lätt. Vissa dagar tänker jag att jag är fin som jag är och struntar över hur jag ser ut. Men vissa dagar känner jag mig äcklad av att kolla mig själv i spegeln. Vet att jag inte är ensam om och känna såhär tyvärr. Det är ju ett ganska vanligt problem speciellt i tonåren, men ändå viktigt att skriva om. .


.


.

Kram Wilma 

Gillar

Kommentarer

Melindha
Melindha,
Hej Wilma! Det vi gör när vi jämför oss med andra är att vi jämför vår insida med deras utsida om du förstår hur jag menar? Vi jämför vårat riktiga jag med deras fasad, helt sjukt ändå när man tänker på det 😅 blir ju inte en fair jämförelse. Alla jämför sig hela tiden, omedvetet som medvetet, vilket är synd! Kram och hoppas du får en jättefin dag❤
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Hej Melindha! Ja, jag förstår hur du menar. Det är verkligen synd önskar det vore annorlunda! Tack detsamma och hoppas du hade en bra födelsedag igår kram 😊🎉❤️nouw.com/ettlivirullstol
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229