Köpt något dyrt för egna pengar

Hej fina du!

Nu har skolan börjat igen efter jullovet. Jag kan säga dig, att jag inte var taggad på att börja igen. Det har varit så skönt och vara ledig för en gång skull. Det var något jag verkligen behövde och tog till vara på igenom att sova mig igenom det. Antar att jag inte är helt ensam om det eller!?

Att komma tillbaka till elevhemmet var både kul och jobbigt. Kul för att komma in i vissa rutiner igen och att träffa all underbar personal som jobbar här och vännerna förstås. Jobbigt för att skolan börjat igen, det innebär att jag kommer ha det stressigt ibland och må dåligt över allt som behöver göras. Men jag har bestämt mig att detta året kommer jag fokusera på vad som får mig att må bra, inte vad som får andra att må bra. Eller rättare sagt inte tänka så mycket utan gå min egna väg.

Hur har det varit för dig att skolan eller jobbet börjat igen efter en lång ledighet? Visst vänjer man sig fort vid nya rutiner? Jag tror många av oss människor hade mått bättre av ett flexibelt liv. Inte ett liv som består av massa jobbiga måsten? Tror inte du det?

Nu till Rubriken jag har nämligen köpt någonting för mina alldeles egna pengar för första gången alltså något som kostar en stor summa pengar. En julklapp till mig själv, ifrån mig själv helt enkelt. Det blev en ny telefon. En Iphone xs, För att min gamla är i så dåligt skick, i dagens läge har jag en Iphone 6s. Lagringsutrymmet är för litet, batteriet är dåligt, kameran är dålig och ljudet är dåligt.

Det finns en sak som är bättre på den gamla än den nya. Kan du gissa vad det är? Den nya har inget uttag för hörlurar. Då får man köpa till en adapter som man kan använda hörlurar i. Det kommer med hörlurar som alltid men då kan man inte lyssna på musik medans man laddar, om man inte har denna adapter till förstås. Så det är en nackdel för mig! Jag som lyssnar på musik 24/7.

Jag stod mellan valet om jag skulle ta en Iphone Xr eller en Iphone xs och jag hade verkligen ingen aning om vilken jag skulle ta, vad väl lite mer inne på XR. Till slut blev det ändå XS för att den rekommenderade han i butiken. Den fanns inte i butiken, så jag var tvungen att beställa den på posten. På kvittot stod det att den skulle vara leveransklar 9/1. Säljaren i butiken sa att jag kunde räkna med att den inte skulle komma förens 15/1 och mycket riktigt så fick jag ett sms om att den skulle komma då någon dag senare.

Sen någon dag senare ytligare får jag ett sms till. Om att den har blivit flyttad till ett annat datum så surt. Har den inte kommit då eller att jag får ett till sms kommer jag och kontakta dom och höra efter vad det är som händer. Jag köpte den den 28/12 inte ska det ta över fyra veckor för att få sin nya telefon? I för sig har de rea nu och det har varit jul och nyår men ändå.

Gissa om jag ångrar mig att jag inte tog en xr som fanns i butiken redan. Men den som väntar på något gott väntar alltrig för länge sägs det ju 😉😔

Är det någon som har den telefonen bra eller dålig?

Måste ta mig in till stan nästa helg också för att köpa ett skal till den nya mobilen. Vill helst ha ett rosa blånbok skal, så man kan ha kort i också.

Trevlig lördag kväll på dig.

Kram Wilma

Obs: Min mobil är väldigt knäpp så kanske inte kommer lägga upp sä mycket här tills den nya har kommit. Kan inte ladda upp bilder, men skriva går bra! 🤔

Gillar

Kommentarer