Klockan ringer tidigt imorgon

Hej fina du! 

Just nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på gyllne tider medans jag skriver, jag kommer nog aldrig tröttna på deras musik, så jävla bra rent ut sagt på ren svenska! Har gillat dom sen barnsben och kommer förmodligen gilla dom livet ut. Det går i perioder det där med musik, ena stunden gillar jag gyllne tider och andra stunder gillar jag annan musik. Så har det alltid varit, är sällan jag fastnar för bara en artist eller bara ett band och blir helt galen. Sen har jag vissa artister och band som följt med mig under lång tid så som gyllne tider t.ex.

Idag har det varit en påfrestande dag för både mig och hjärnan. Har haft nationella prov i matte som många andra runt om i Sverige. Provet hade läckt ut på internet så vi fick göra ett ersättningsprov. Förstår inte hur man kan tycka det är bra att göra så att det läcker ut, för kommer man på det så blir det ju ett ersättningsprov. Då kan man inget iallafall eller vet inte vad som ska komma på provet.

Jag satt i princip hela dagen och gjorde provet. Jag och de andra i min klass får utökad tid om man skulle behöva. Matte är verkligen inte min starka sida men jag kämpade på bra! Tillslut sa jag "nej, nu orkar jag inte mer" var helt slutskörd, då menar jag det verkligen! Hade så ont i huvudet så jag trodde jag skulle kollapsa. Ville absolut inte ge upp, det fanns inte på världskartan. Ville försöka göra alla uppgifter på E nivå och lite till men sen var jag slut.

Imorgon blir ännu en LÅNG DAG fast betydligt roligare. Klockan ringer fem för att göra sig i ordning och åka hemifrån vi kvart i sex. Sen vidare mot Laxå där jag mamma och pappa ska ta tåget till Göteborg! En assistent ifrån min nuvarande skola ska också med till Göteborg. Jag ska kolla in gymnasiet jag ska börja på till hösten. Både hab, elevhem och skola ska jag träffa, så det blir mycket information kan jag tänka mig och många nya intryck. Det ska bli så spännande, intressant och roligt.

Dagen efter har vi nationella prov i matte igen suck! Kommer att vara helt död i slutet på veckan, tur att vi är lediga torsdag och fredag.

Godnatt, nu måste jag sova om jag ska orka upp så tidigt imorgon.

Kram Wilma

  • Allmänt
  • 547 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229