Karantän tankar

Hej fina du!

Hoppas din vecka har varit bra hittills. Min vecka har varit bra ,men jag har stundtals varit sjukt uttråkad, vilket typ aldrig händer mig. Men med tanke på karantänen har jag också blivit uttråkad, Jag har försökt varit ute mycket i det fina vädret som vi fått.

Igår var jag ute i nästan 3 timmar och gick en långpromenad med ett gäng här ifrån elevhemmet och idag ska jag gå och hämta ett brev som har kommit med posten. Jag tror det är min moster som har skickat det. Hon sa till mig att det inte var något spännande, så vi får väl se vad det är.
Jag fyller ju år på söndag, så det kan ju hända att det ramlar ner något mer i brevlådan, det vet man ju aldrig. Det är så jobbigt när man får en avi i brevlådan så man behöver hämta brevet eller paketet på annan plats. Det är mycket smidigare och bekvämare att kunna hämta det direkt ifrån brevlådan utanför dörren, visst håller du med? 😃

Tänk att jag på söndag fyller 18 år. Det är så sjukt, så jag kan inte fatta att det är sant! Jag har faktiskt ont i magen, när jag tänker på det. För att jag känner mig inte alls redo att ta ett vuxet ansvar. Jag känner mig liten och svag och väldigt orolig inför min framtid. Det gör ont i magen, när jag tänker på att jag går ut skolan om två år och ska ge mig ut i livet.

Jag vet att jag vill eller måste plugga någon utbildning på universitetet eller högskola, för att få en bra grund att stå på.

Jag vet att jag förr eller senare måste börja jobba för att få en inkomst och jag vet att jag måste kämpa för att få tak över huvudet och jag vet att jag kommer att behöva kriga med myndigheter för att få ett bra liv. Kanske lite extra, än ni andra då jag kommer att ha min funktionsnedsättning hela mitt liv och jag vet att mina val kommer att påverka hur mitt liv kommer att vara. Jag vet att dom relationerna jag har nu, inte kommer att vara för evigt och jag vet att jag måste klara mig mer självständigt än andra i min ålder, fast jag inte valt det själv. Jag vet att jag måste försöka hitta mig själv. För det kan ingen göra åt mig. Jag vet att jag inte kan skylla på andra. När jag har tagit beslut. Jag vet att jag inte kan skjuta upp jobbiga saker och jag vet att jag inte kan bära på någon skuld.

Jag vet att jag har brister och jag vet att det är jag som måste rätta till mina brister och göra det bästa av dom.

Allt detta skapar oro, stress och ångest och jag hatar all press på grund av detta men jag vet att jag kommer att klara detta på ett eller annat sätt.

Tack livet för att du utsätter mig för alla prövningar men mig kan du inte få, jag kommer att krossa dig med min kraft och kämpar glöd. 🙏❤️

Gillar