Julpyssel på hab

Hej på dig!

I tisdags hade vi julpyssel på habiliteringen. Alla som ville och går på Riksgymnasiet var välkomna dit. Julpysslet anordnar dem varje år för den som är intresserad, så det är helt frivilligt. Vi var några stycken där iallafall, man kunde göra kort och sen fanns det möjligheten till att göra pyssel som var färdigkittat.

Jag gjorde ett kort sen fortsatte jag med att göra en snögubbe, som var färdiggjord till grunden så fick man sätta på näsa, ögon, halsduk, armar, hat, mun, knappar och lite hjärtan själv. Hade slut på fantasin och min kreativitet i pysslandets stund, därför var det bra att det fanns färdiggjorda kit som man kunde använda sig ut av. Egentligen är jag inte så bra på att pyssla, jag tyckte mest att det var roligt och hitta på något. Mot slutet blev det lite fika, och det tackar man ju inte nej till direkt!

Dem bjöd på skumtomte, pepparkakor, typ som sockerkaka med pepparkaka vet inte vad den bakelsen kallas men den gjorde alltid mormor i juletider och julmust. Så himla gott och stämningsfullt. Var det kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229