Jag ville kräkas och fick kväljningar

Hej fina du!
Hoppas du haft en fin fredag.
Jag har hängt med min ledsagare hela dagen eftersom jag har haft studiedag idag. Vi var i Hammarkullen och kollade på massor av konst. Som du kan se här ovan. Min favorit är den första bilden med rosa, blå och grönt vilken är din favorit?

Efter att vi kollat på lite konst tog vi spårvagnen in till stan där vi käkade på Max. Det var alldeles för länge sedan jag åt där. Det var supergott! Jag träffade även på en elevassistent ifrån skolan som var där och åt. Man tycker att chansen borde vara ganska liten att man träffar på folk man känner i stan vid samma tidpunkt.

Verkligheten är snarare tvärtom det var lika förra gången jag var i stan då träffade jag på en gammal habiliteringassistent som har jobbat på elevhemmet.

Efter att vi käkat lunch på Max gick vi en tur i nordstan. Vi gick in på viktoria’s secret och luktade på parfymer. Jag älskar att lukta på parfymer och bedöma deras lukter.

Nu sitter jag och tittar på talang. Det har precis varit en snubbe som skulle göra en smoothie av tonfisk, sylta, Oliver, röda böner, Alexander bards skägg och delar av Biancas fot. Sen drack han upp det. Jag höll på att kräkas och fick kväljningar. Nej fy så äckligt!
Såg du också det? Han gick inte ens vidare, så han gjorde allt i onödan.

Imorgon blir det massor av plugg. Vad ska du göra imorgon?
Kram Wilma


#kräkas #talang2020 #smoothie #mat #stan #konst #iolikaformer

Gillar