Jag kunde inte hålla ögonen öppna

Hej fina du! 

Jag har börjat packa ner och rensat i mitt rum. Skit vad mycket skräp man samlar på sig, tror jag har fyllt tre sopsäckar, med bara skräp helt sjukt ju. Alla som någon gång har flyttat känner garanterat igen att man får slänga sopsäck efter sopsäck med bara skit. Varför sparar man sånt som man inte kommer att använda? Det vanligaste som man tänker tror jag är att "jag sparar den här saken, för den kan jag använda till det här eller det här" sen kommer man inte till skott med saken, och då blir den liggande.

Jag har försökt att bara spara sånt som jag verkligen vill ha kvar, saker som det sitter minnen i o.s.v. Ibland är det jävligt bra att flytta, så man får en total resning av alla saker man samlar på sig under årens lopp. Är det bara jag som mår bra utav att få slänga massa saker, som man vet bara vet har legat där och samlat damm?

Nu är det bara "lite" saker som ska ner i kartonger eller rättare sagt en hel del. Parfymer, lite mer i hyllan, kläder lite prylar på skrivbordet med m.m. Känns så himla konstigt att vi ska packa ihop alla saker i denna lägenhet och aldrig mer komma hit igen, alltså va svårt att vänja sig vid tanken. Det jag kommer sakna mest i denna lägenheten är utrymmet, den är så stor så att jag kan åka inne med rullen i 110 och lyssna på musik. Det kommer jag inte kunna göra på samma sätt i Göteborg, men och andra sidan tror jag att jag kommer syssel-sätta mig på annat vis då!

Egon har ju bara en tvåa så den är lite trång för att köra racer i. Däremot har han en loftgång eller gården utanför, men ändå inte samma sak.

Igår kom min Kusin Evelina hit för att hänga lite med mig innan jag flyttar. Kanske hinner vi ses en gång till innan men jag vet inte! Iallafall så följde hon med mig till Ralf`s pizzeria som är våran närmaste här ifrån där jag bor. Jag åt som vanligt en kebabtallrik, vi satt där och prata en bra stund medans jag åt. Vilken är din favorit mat när det gäller på pizzerian?

Därefter gick vi hem, för att hämta kameran, så vi kunde fota lite bilder. Måste säga att det där med att ta bilder, var hon riktigt bra på! Vi gick en ganska bra bit hemifrån, så vi var vid berget som är ett kulturcentrum, där hitta vi en trapp som vi skulle fota i. Att komma ner i trappen var inga problem men att komma upp var en helt annan femma.

Jag och Evelina försökte på alla möjliga sätt för att få upp mig till rullen igen. Rullstolen stod ojämnt på marken, det var därför det blev svårt. Eftersom Evelina var tvungen att hjälpa mig komma upp samtligt som hon var tvungen att hålla i rullen. Det hela sluta med att Egon och mamma fick komma och hjälpa oss! Så klantigt av oss ändå, men jag kom ju upp iallafall det var huvudsaken. Hade trappen bara varit lite högre jäms med rullstol hade jag kunnat flyttat över tillbaka själv! Aa ja, då vet man att man inte ska sitta i den trappen och ta kort något mer.

Dessutom blev alla bilder som vi tog vid trappen suddiga. Som det kan bli, när jag kom hem hade jag skräp i arslet efter att ha förflyttat mig till marken och sen till trappan igen för att vi skulle försöka hitta en bra ställning som vi äventullt skulle få upp mig ifrån. Ja, det händer mycket tok när vi är ute på äventyr, det är så standard!

Hoppas du haft en bra dag idag. Själv har jag sovit mig igenom denna dag. Gick upp klockan 12 satte på mig kläder, började skriva på detta inlägg. Sedan la jag mig igen för att sova lite till eftersom jag knappt kunde hålla upp ögonen. Vid fem gick jag upp igen för att äta och nu försöker jag skriva klart detta inlägg. Var uppe till halv två inatt så var säkert därför, sen har min mage inte mått så bra efter kebaben igår. Kan få sånt bakslag av kebab ibland.


Kram Wilma 

  • Allmänt
  • 487 visningar

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
så fin du är 🙂nouw.com/emmaakarlegrund
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
nämen tack, du också. Jag gillar att läsa din blogg! Men hur gillar man dina inlägg hittar inte gilla knappen? 😅😊nouw.com/ettlivirullstol
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229