Jag har gjort en spontan grej

Hej fina du! 

Hoppas du haft en underbar dag i det fina vädret och inte solat dig för mycket utan skolkräm, så du bränt dig. För att bränna sig gör såå ont! Jag gjorde det för ett tag sen och gud vad jobbigt det var. Det brände och stack samtidigt på kroppen konstant, då vill man inte existera för det var så obehagligt. Har du bränt dig, visst är det en obehaglig känsla? Hoppas du även har druckit ordentligt med vatten för det behövs en dag som denna? Jag drack en liter vatten under dagen förut i dag i skolan. Det är jättemycket mer än vad jag får i mig annars. Har en "tom" Pepsi flaska i skolan och dricker vatten ur. Går lättare att få i sig vatten då på något konstigt sätt, knäppt va? Nackdelen är ju att man får besöka toaletten väldigt ofta men det är de värt. Om man jämför med att ha huvudvärk, bli uttorkad eller känna sig svimfärdig! Som ofta kan vara symtom på för lite vatten i kroppen.

Förresten så blev det en jättelyckad filmpremiär, alla tyckte den var bra! Det är extra kul när man får fin respons på något man arbetat med under en längre tid samt lagt väldigt mycket arbete på. Dessutom fick jag idag reda på att det hade gått bra på nationella i svenska. Jag nådde det provbetyg jag ville ha såå glad!

Efter skolans slut kom min syster på besök, eller rättare sagt jag ringde henne för ville hon skulle komma. Då gjorde jag en spontan grej, som gick ut på att vi gick till affären för att köpa hårfärg till mig. Vilken hårfärg tror du jag valde? Utan att titta på fotona!

Jag valde att bli blond igen ganska ljushårig 😅 Väldigt ovant är det, sjukt att man vänjer sig så fort vid en hårfärg så nu är blondin Bella nytt igen! Hoppas jag kan verka lite smartare den här gången hihi. Denna hårfärg är perfekt nu till sommaren, sen kanske jag blir brunett någon gång i framtiden igen, det vet man aldrig!


Trivdes bra som brunett också i början när det var alldeles nytt. Färgen gick ur så fort och på slutet var jag mer orange än brun!

Så nu testar jag blont igen, ska försöka mig på att locka håret till avslutnings middagen för 9:orna och på skolavslutningen om jag lyckas få tag på någon för har ingen egen. Vad tror du om det?

Ha en bra helg kram Wilma!

  • Allmänt
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Julia
Julia,
Vilken är din naturliga hårfärg? Har du Skolios, (sne ryggrad)?
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Hej! Min naturliga hårfärg är blond fast mycket ljusare än vad jag har nu. Nej det har jag inte! nouw.com/ettlivirullstol
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229