Hot brush och foton

​Halloj där, hur mår du? Jag mår bara bra tack​. ​​

Testade min Hot brush idag som jag fick i julas, har endast använt den en gång förut. Måste säga att det blir verkligen bra resultat, förstår inte varför jag inte använt den mer!

Den är som en plattång fast mer lik en hårborste. För mig är den jättebra eftersom jag har svårt att använda en plattång med mina händer för att få det riktigt platt. Med denna borste borstar jag bara igenom håret så blir det platt, så himla enkelt. Dessutom klarar jag av det själv behöver bara lite hjälp bak, men med lite övning klarar jag nog av det med snart. Älskar verkligen att platta håret, gillar verkligen inte mina lockar. Bara ibland men det är ytterst sällan. Blir som en helt annan person och är mycket finare i plattat hår tycker jag!


Efter att jag gjort mig snygg i håret , gick jag och J ut för att gå en sväng med gåstolen. Det har jag inte gjort på länge så nu var det dags!

Märks att jag inte har haft ortoserna på hela sommarlovet för fick ont när jag hade dom på, inte bra alls! Tog av dom direkt när jag kom in, det vart sjukt varmt att ha dom på.Tänk sen när jag måste vänja mig vid att ha på dom hela dagarna igen, usch!

Tycker att dom är såå fula men imorse öppna jag ett brev, som innehöll en kallelse till ortopedtekniska. Trodde först det var tandläkaren och att jag skulle få dra ut två tänder men som tur inte. Jag ska förhoppningsvis få göra nya ortoser, som ska få vara svarta så det passar till allting. Som jag längtat och äntligen!

Så lycklig jag blev när det inte var tandläkaren, har drömt att den kallelsen ska komma i några dagar nu.

När vi var ute förut tog vi många fina foton med kameran, typ 75 stycken men bara några blev bra haha.

Den här är min favorit, just för att vi fick med handikapp skylten som kom med i bakgrunden!

Jessica har tagit alla bilder! 

Kram

Gillar

Kommentarer

J
J,
Hej. Har också en CP-skada. Har du assistenter som hjälper dig eller bara föräldrar?
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Hej, jag har en assistent som hjälper mig. När min mamma jobbar och även ibland när hon är ledig. Kram Wilma 😊nouw.com/ettlivirullstol
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229