Hösträffen 2019

Igår hade vi den årliga Höstträffen här på elevhemmet. Höstträffen är en dag på hösten då man träffar elever och personal ifrån båda elevhemmen. Förut var också föräldrarna inbjudna till denna dag, men eftersom det var ganska många som inte kunde komma så tog man bara elever och personal denna gång som bor och jobbar på elevhemmen.

Dagen började med att vi som bor på Storås gick till rappedalen. Det andra elevhemmet och därifrån gjorde vi en tipspromenad upp till Vättlefjälls naturreservat där vi grillade korv. Tipspromenaden var väldigt enkel, det hade varit lite roligare om dom hade gjort frågorna lite svårare. Två utav frågorna var hur många elever som dbor på Storås och rappedalen. Det finns 12 platser på storås men det bor bara 11 här nu och 6 platser på Rappedalen. Utsikten vid Vättlefjälls naturreservat var fantastiskt, jag bara älskar att vara vid vattnet. Det var så mysigt att grilla korv i denna utsikt. Korv smakar alltid bäst när man befinner sig utomhus. Vädret var också helt fantastiskt, inte för varmt och inte för kallt.

När vi hade grillat korv, gick vi tillbaka till Rappe för att de bjöd på fika. Vi fick kladdkaka med dumle i och som topping var det bär och marshmallows på. Jag var väldigt skeptiskt mot dagen till en början men det blev ju bra iallafall. Förutom att tipspromenaden kunde ha varit mer utmanande men fika är ju alltid tacksamt!

Vad gjorde du i lördags?

Kram Wilma

Kolla här alltså hur vackert det är. 😍
De här bilderna ska jag tänka tillbaka på när vinterkylan kommer ☀️🌸😍🙏

Gillar