Höstlovet är över

Hej fina du! 

Den här veckan som har varit har jag haft höstlov. Det börja med att jag i torsdags förra veckan tog tåget till Karlstad helt på egen hand eller ja, inte riktigt på egen hand för fick hjälp av elevhemmets personal till centralstationen. Konduktören som var ombord på tåget var jätte omtänksam, hon hjälpte mig att komma på och komma på rätt plats. Med på tåget fanns också en liten kille, som hade mycket spring i benen. Konduktören tog med honom på en liten rundtur i tåget, den lilla kilen följde med och kollade på andras passagerares biljetter. Dessutom fick han följa med och ge kaffe till lokföraren, jag såg att han tyckte det var spännande! Snällt av konduktören och lokföraren att låta han göra det tycker jag.

När jag var framme i Karlstad mötte min moster upp mig vid stationen. Sen åkte vi och hälsade på min syster, vi tog med henne till Biltema för att käka pannkakor där. Det var roligt att träffa henne, har inte gjort det sen jag flytta till Göteborg. Saknar henne massvis, så det blev jobbigt och säga hej då när vi hade lämnat av henne.

Jag och Yvonne åkte vidare mot Hällefors, där vi sov två nätter. Så jag fick träffa min morfar och min morbror. Alltid lika familjär känsla att komma dit. Roligt att träffa så många på en och samma gång.

Dagen därpå alltså på fredagen blev det en tur till Örebro. Det blev en snabbvisit till min gamla skola, och hälsa på. Som jag saknar det gamla goda gänget. Alla fina lärare, assistenter och elever. Önskar jag fick gå där igen faktiskt. kul att vara tillbaka på det stället allting vände för mig mot det bättre!

Därefter åkte vi till Marieberg ett köpcentrum i Örebro. För att snoka lite i affärer och äta lunch. Sen blev det hemåt mot Hällefors igen.

På lördagen åkte jag och Yvonne till Falun. Där hon vanligtvis bor, hon jobbar väldigt mycket i Hällefors så hon har en lägenhet där med, men när jag är där brukar vi båda sova hos morfar. Så det gjorde vi!

På söndagen blev det en tur till Kupolen, som är ett shopping center i Borlänge. För att något att göra, min kusin Lina var med dit, jag köpte ingenting gick bara och kollade runt. Det blev även en tur till Ikea. Jag älskar Ikea, att gå runt där inne och fantisera om hur jag ska inreda min framtida lägenhet. Det är kul, men man vill ju typ ha allt som finns, det finns så mycket som är fint där.

Jag och Lina hade bestämt att vi skulle gå på bio. För meningen var att Yvonne skulle jobba men hon behövdes inte så vi gick alla tre. Filmen vi såg var Lyrro. Jag trodde den skulle vara rolig och underhållande, blev helt klart besviken den sög rättare sagt. Hade jag vetat att den skulle vara så dålig hade jag inte varit på den! Ville gå därifrån för att den var så dålig. Handlingen var tråkig eftersom det inte fanns någon röd tråd. Så inte att rekommendera enligt mig.

På måndag så blev det en hemma dag, vi gjorde ingenting bara satt hemma och kollade på tv. Vi såg ett jättebra program som hette "leva utan att dö" som leddes av Peter Jihde som handlar om diabetes. Det var superintressant. Det handlar om personer med diabetes, deras historia, erfarenheter och upplevelser. Det kan jag rekommendera att följa, om du tycker det låter intressant.

På tisdagen åkte jag och Y till rusta och ÖoB. Plus att jag skulle hämta ut medicin till mig själv på apoteket. Jag fick tre kartonger med medicin vilket är superbra för då räcker det längre. Sen på onsdag åkte vi till Hällefors igen, för att sova över där en natt till. Innan det bar av till Göteborg igen och denna gång med bil.

Yvonne och Lina sov över här två nätter hos mig. Det var mysigt. Vi tåg spårvagnen in till Nordstan på fredagen och käkade mat på O`Learys. Sen på kvällen var vi till ICA för att handla lite "kvällsmat" lite ost, kex, tomater, korv m.m. För att ha lite kvällsmys här hemma. Ja, just det jag, Lina hjälpte mig med att få bättre ordning på mina prylar i min hylla. Yvonne hade köpt korgar för att strukturera upp det. Hyllan blev mycket finnare efteråt.

Sen på Lördags morgonen åkte dom tillbaka till Hällefors. Det är roligt att dom valde att sova kvarmen samtidigt tråkigt när de åker. Alltid lika svårt över hur man ska tacka, för allt dom gör för mig.

Kram Wilma




Före och efter bild på hyllan 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229