Helgens planer

Hej där fina du

Jag hoppas allt är bra med dig!? Med mig är det bara bra, lite extra bra just för att igår blev min ansökan om sommarjobb klar så jag kunde skicka in den. Så nu håller jag tummarna för att jag får ett jobb i sommar. Jag önskade sommarjobb inom följande områden förskoleverksamhet, fritidsverksamhet och matbutiker eller butik.. Jag är såklart öppen för andra jobb men man var tvungen att välja på några kategorier som man helst vill jobba inom. Han på kommun som jag har varit i kontakt med, sa att det kan vara svårt för mig att jobba inom fritid-förskoleverksamhet. Eftersom de har trappar i nästan alla förskolor, vilket jag tyckte lät lite skumt. Han skulle undersöka möjligheten om att jobba inom förskola för mig ändå, så det var positivt.

Lite senare idag ska jag och nästan hela elevhemmet åka och äta på Pinchos. Det har jag sett framemot hela veckan nu. Det ska bli så roligt och hitta på något tillsammans igen. Jag hoppas att jag och Alice hamnar vid samma bord. Det skulle vara extra roligt, vi har så kul ihop.

På söndag ska jag tvätta, brukar alltid tvätta på tisdagar men hoppade över det denna gång och satsade på att städa mitt rum ordentligt istället. Nu har jag så mycket tvätt alltså usch, tänk om högen kunde tvätta av sig själv. Dessutom har vi strömavbrott i vår gemensamma lägenhet, så jag fick äta på andra huset med Alice idag och det var så mysigt. Hoppas inte strömavbrottet håller på till imorgon för behöver verkligen tvätta.

Imorgon kommer även en kompis hit en stund, så får vi se vad vi hittar på.

Vad ska du göra i helgen?

Kram Wilma

#sommarjobb #pinchos #tvätta​ #vänner​ #helgen 

En gammal bild 😃

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229