Gjorde en strike på första försöket

Hej fina du!
I onsdags hade jag halv studiedag. Jag hade jobbat undan allt som skulle göras under helgen,så jag fick äran att vara hel ledig. Det är jag så tacksam för. Alla borde vara ledig en dag mitt i veckan. Det gör jättemycket med en som person. Man blir gladare och får mer energi ,som man behöver för att ta sig igenom veckan. Tycker inte du det?

I och med min lediga dag så kunde jag träffa min ledsagare. Vi var och bowlade och tog en fika på espresso house. Jag fick en strike på första försöket! Jag blev jätteglad men också chokad. Lixom vad är oddsen på att man får en strike på första försöket? Har aldrig hänt mig förut.

Min ledsagare gick det sådär för. Hon var inte så van med att bowla, så hon träffade rännorna ett par gånger. Sen gick det bättre och bättre så hon kom igen. Det tar ju ett tag innan man får in tekniken. Är riktigt nöjd över hennes insats.

Hon fick tillslut två strikes och jag med. Jag vann över henne med över 200 poäng. Fast med skydd för rännorna. Så nästa gång vill jag köra utan. Så det blir mer rättvist!

Är du duktig på bowling?

Efter bowlingen tog vi en fika på expresso house. Jag tog varmchoklad och en chokladboll. Min ledsagare tog typ en ”latte” med kola smak. Vad är din favorit på expresso house?

Jag hade så roligt. Blir så tävlingsinriktad och förbannad om det gick åt pipsvängen.

Bredvid oss bowlade en gammal gubbe. Han var jätteskön i sitt sett att vara. Älskar äldre dem har en annan syn på livet än vi unga har, så roligt ändå.

Kram Wilma 🌸😍

Gillar

Kommentarer