Första dagen på sommarjobbet

Hej fina du!
Idag har jag gjort första dagen på mitt sommarjobb. För dig som inte vet så har jag fått jobb på ett fritids här i Landskrona. Jag ska jobba där i tre veckor framöver.

Jag ska jobba mellan 8.00-14.30 varje dag. Jag var jätte nervös imorse när jag skulle lämna hemmet och gå till jobbet.

Dagen blev bra ändå trots att jag var nervös! Jag blev visad runt och hängde med barnen så gott som jag kunde. Lite svårt att hitta på saker ute med dom. Eftersom jag inte kommer åt och kan klättra samt springa som dom kan på samma sätt. Jag gjorde mitt bästa och det blir säkert bättre med tiden!
Barnen var så härliga och nyfikna. Ställde många frågor till mig och var så hjälpsamma. Det var roligt och så spännande att se!

Nu sitter jag och ska kolla Alsång på Skansen med mamma innan det är dags för att hoppa i sängen för kvällen. Sov dåligt inatt på grund av lite nervositet och huvudvärk. Så hoppas på bättre sömn i natt.
Jag hoppas du haft en bra dag!
Kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Grattis 😊😊😊
nouw.com/sandrasjoberg
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/ettlivirullstol
FrokenA
FrokenA,
Vad mysigt att barnen var så gulliga och hjälpsamma! Men det är de ofta, de känner sig säkert stora och betydelsefulla när de kan hjälpa någon. Du kan göra jättemycket för dem genom att bara vara där och finnas till hands även om du inte kan springa omkring och klättra. Hoppas du får några jättebra jobbveckor!!
nouw.com/frokena
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Tack så mycket, det är skönt att du skriver det. Du har säkert mycket erfarenhet och din kommentar gjorde mig både glad och luGN. 😊👍
nouw.com/ettlivirullstol
FrokenA
FrokenA,
Vad skönt att du känner så!! Jag har jobbat med barn i massor med år och trivs ofta bättre med dem än med vuxna! Sen kan de vara riiiiiktigt jobbiga också, men oftast är det mest trevligt och kul. 😊
nouw.com/frokena