För hon har tagit studenten

Hej fina du!

Den 12 juni tog min syster studenten. Ett år efter sina jämnåriga. Två anhöriga fick närvara vid utspringet. Så jag och mamma var där, Först hade de bestämt sig för att ingen skulle få vara där, men sen ändrade de så att två anhöriga fick närvara. Det tyckte jag var roligt! Det är ju utspringet som gör själva studenten tycker jag. De hade spärrat av där man inte fick vara och sen fick man hålla avstånd ifrån varandra såklart! Man fick gå längre fram, så man kunde filma när den klass som man skulle titta på sprang ut. Det gjorde vi för att jag hade fått i uppdrag att filma när hon sprang ut. Jag var jättenervös när jag stod där. Eftersom solen bländade mig, jag såg inte vad jag filmade och jag ville ju att det skulle bli en bra video och ett fint minne. Jag är en perfektionist så jag vill att det ska bli bra helst på en gång, annars ger jag upp.

Den blev bra, förutom att jag filmade på längden men det hjälpte min syster med att fixa till sen.

Efter utspringet så tog jag och mamma oss ner till lokalen, som vi hade hyrt dagen till ära. För att fixa det sista.

Jag var med dagen innan och ställde i ordning allt. Felicia hade fått låna utrustning så hon kunde spela jätte hög musik och det gjorde hela student festen bättre. Ingen musik, lika med ingen fest! Sen hade hon fixat en mikrofon som hon kunde snacka i som vi testade.

Mottagningen började klockan 14.00 och alla inbjudna gester trillade in en efter en! Det var lite synd för att det var några stycken som inte kunde komma men så är det ju alltid!

Vi började med att äta eftersom Felicia var vrålhungrig när hon kom tillbaka efter att hon åkt limo med klassen. Tänk vilken häftig upplevelse att få åka limo. Det vill jag göra någon gång i livet och få känna sig som en riktig stjärna. Kanske blir det när jag själv tar studenten, för att jag får inte åka flak på grund av att permobilen inte kommer upp på flaket. Lite diskriminering men men. Jag vet inte om jag vill det för att det är så mycket stök och bök men det vore nice att få uppleva det!

På mottagningen bjöd vi på smörgåstårta vilket är min systers favorit. Själv är jag inte så förtjust i det. Så jag vräkte i mig bakelser i stället. Min halv syster hade gjort kärleksmums. Det är mina favorit bakelser. Till min stora förvåning smakade jag också på lite rosévin tror jag det var och det var gott! Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka om. Jag kommer ihåg för några år sedan, då jag tog fel glas och tog en klunk av mammas vita vin istället för att ta en klunk av mitt glas som det var cola i. Du kan ju förstå vilken shock jag fick och det var allt annat än smarrigt!

Efter lite smörgåstårta var det dags att öppna lite presenter. Av mig fick hon en ljushållare , där det står på engelska att hon alltid ska följa dina drömmar och att hon tog studenten år 2020. Jag hoppas att hon gillade den! Sen blev det ett tal ifrån en av hennes kompisar och då kunde jag inte hålla tårarna borta, då var det mycket känslor som kom upp till ytan. Min syster har inte haft det lätt på många olika sätt men nu har hon klarat skolan och jag kan inte vara mer än stolt. ❤️

Det roligaste med studenten var att jag fick träffa mina syskonbarn efter två år, utan någon vidare kontakt. Jag trodde de skulle vara jätte blyga för mig men det var dom inte och det märktes att dom saknat mig lika mycket som jag saknat dem. De kom och gav mig spontana kramar och tyckte jag skulle komma och hälsa på. Jag sa att vi får prata FaceTime någon gång och det tyckte dom var en bra idé. Den stora ungen stod för underhållningen och sjöng inför alla, det var modigt tycker jag. Han blir 8 i december.

När jag bodde i Degerfors så var min halv syster kontakt familj åt mig och då var jag hos dem en helg i månaden. Det var en mysig tid. Jag önskar att jag bodde närmare dom. Så vi kunde träffas oftare.

Dagen/ kvällen avslutade med att jag sov hos min moster, för att jag ville inte sova hemma.
Kram Wilma

Gillar

Kommentarer