Fin besök och Liseberg

Hej fina du! 

Igår var en bra dag jag och ett gäng ifrån elevhemmet var på Halloween på Liseberg. Jag ställde klockan på hyfsat tidig tid för att göra mig ordning i lugn och ro. För att stressa är inte min grej, då går jag heller upp i tid så jag slipper stressen. Vi tog en spårvagn här ifrån vid 13.30. Det är coolt att Liseberg ligger så nära mig nu, jag tänker inte på att jag bor i Göteborg annars men igår när vi var på Liseberg och åkte dit slog det mig att jag faktiskt bor här nu! Märklig känsla men sant.

När spårvagnen stannade vid korsvägen tog jag ut pengar så jag kunde spela på choklad hjul och andra hjul inne på Liseberg. Det första vi gjorde var att åka pariserhjulet, jag var den ända som inte var rädd under värden. Dom andra tyckte det var läskigt för att vi var så högt upp. Jag gillar utsikten, när man är högst upp och kan se ut över Göteborg. Det är så coolt. Annars är jag inte så mycket för åkattraktioner, åker Colorado den där när man sitter i ett däck och åker på vatten. Sen skulle jag vilja testa att åka flumeride någon gång, visst man blir blöt men det är säkert jättekul. Önskar att jag kunde åka fler saker men jag har svårt för att släppa kontrollen.

När vi hade åkt pariserhjulet gick vi och kollade på när en skulle åka virvelvinden, sen gick vi och käkade mat på Max. Har inte ätit Max sen jag flyttade hit så det var as gott! Jag slängde i mig hamburgaren för att jag var så hungrig. Inte att rekommendera, fick jättemycket matkoma efter.

Sen spela jag upp lite pengar på chokladhjulen, inte vann jag något men det gjorde en kompis till mig. Hon vann en stor Toblerone,, en utav personalen vann en stor kexchockad tur hade dom. Nästa gång hoppas jag på vinst också!

Jag har aldrig varit på Liseberg när det har varit halloween, inte jul heller för den delen. Det var supermysigt, att gå där bland alla halloweendekorationer. Jag tog en bild med dekorationerna i i bakgrunden inte den bästa men en bild iallafall 🎃🧡👻

När jag kom hem ifrån Liseberg kom min morbror med sambo på en snabbvisit hos mig. Det var kul att dom kom förbi, för träffar inte dom så ofta, de bor annars i Norge men var i Göteborg för att hälsa på min kusin som också bor här. Så min dag i går var helt underbar först Liseberg och sen fin besök kan knappast ha blivit bättre.

Hoppas du också hade en fin lördag.

Kram Wilma 

  • Allmänt
  • 422 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229