Ett inlägg rakt ifrån hjärtat.

God kväll.

Är trött på detta nu!

Redan onsdag imorgon och två dagar kvar till helg, så skönt. Det som inte är lika skönt är vädret just för tillfället , det är ju för fan april nu och ändå så regnar, blåser haglar och snöar det! Är så himla trött på det nu, vill ha riktig vår värme. Så jag kan få njuta av att ta på mig mina nya skor och inte frysa så fort jag går utan för dörren. Tyvärr verkar inte vädret tycka som jag. Jag saknar att gå ut med gåstolen och ta långa vår promenader med permon.

Självförtroendet stiger sakta men säkert!

I två hela dagar har jag tyckt att skolan gått extra bra. Igår var det bild lektionen, då gjorde vi en bildanalys på en bild som vi själva har valt. På min bild var det en stor sköldpadda som var både ljus och mörk grön, under sköldpaddan var de en stig som var hud färgad typ. På sköldpaddan fanns det ett litet hus som var grönt och hade massor av buskar och gröna träd runt sig, även ett litet vitt staket runt hade huset. Lite fåglar flög ovanför, himmelen var åsklik så som den ofta ser ut när åskan är påväg och skiftade i många mörka färger. Vår lärare sa att jag var bra på att förklara vad jag ser, vilket betyder att mitt självförtroende hamnade på topp för en stund. Jag har annars väldigt svårt med mitt självförtroende, tror oftast eller tänker oftast negativt när det gäller såna saker.

En ny dag och nya möjligheter.

Likaså matten idag gick suveränt bra, älskar när jag får ett lyckorus när det går bra och att jag känner att jag klarar av saker istället för att jag känner att jag har misslyckats. Imorgon är en ny dag, vi får se vad den har och bjuda på. Hoppas jag känner likadant då, som jag gör efter dom här två dagarna. En ny dag och nya möjligheter som det så fint heter.

Onsdag.

Imorgon är det onsdag, det är klassråd och hemkunskap bland annat. På hemkunskapen har vi nu för tiden teori. Vi lär oss om hur man tvättar, vi har även haft läxa i att tvätta en tvätt. Skit kul eller inte, men sånt måste göras.

God natt och sov god alla fina människor, kram.

  • Allmänt
  • 166 visningar

Gillar

Kommentarer

Anita Bergström
Anita Bergström,
Hej glada Wilma alltid roligt att se din blogg och höra hur det går för dej och jag ser du är i baktagen. Ha en fin dag Kram
annacelina
annacelina,
Vilken fin blogg du har<3nouw.com/annacelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229