Ett bra sällskapsspel och kupolen nästa

Hej fina du!

Nu är jag i Falun hos min moster, läste du mitt inlägg ifrån igår så vet du det! Jag sov på en ihopfällbar säng inatt, trodde jag skulle sova kasst men det gick faktiskt bra. Vaknade när klockan hade slagit åtta, gick och la mig ganska sent ändå. Tror hon var närmare 00.30 innan jag slog igen mina ögon och la mig till rätta.

Nu har jag varit uppe några timmar, jag har nyss spelat ”Vildkatten” med min mosters grannes barnbarn som är 5 år! Spelet var nog lite svårt för henne, man har en stor spelplan med massor av bilder på. Därefter får man 3 brickor med bilderna på som man ska leta rätt på spelplanen. När man hitta alla brickorna säger man stopp. Sen får den som sagt stop ta motståndarens brickor. Den som har flest brickor vinner. Antalet brickor som man ska komma upp i bestämmer man tillsammans med de man spelar med.

Jag tycker att spelet är roligt, speciellt om man är flera! Det är svårt till en början men tillslut när man lärt sig vart bilderna är blir det enklare! Vi hade det på fritids när jag gick där. Så jag kan vart endel bilder finns, endel kan jag fortfarande inte vart dom ligger fast jag spelat spelet tusen gånger ! Dom flesta gillar inte att spela med mig eftersom jag är så snabb på att hitta rätt på bilderna. Har du spelat spelet någon gång, vad tycker du om det isåfall? Om inte är det ett bra sällskapsspel, som jag kan tipsa om!

Nu är Lina min kusin här, så vi ska snart äta lax, potatis och sås mums! Sedan ska vi åka till kupolen som är ett köpcentrum i Borlänge, där vi ska spendera dagen!

Vad ska du göra idag?

Kram Wilma
  • 268 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229