Erika på lördag, längtar så!

God kväll!

Den är dagen har bara svischat förbi, blev väckt klockan halv tolv av mamma för att vi skulle åka till Karlskoga och fixa biljetter till Erika på lördag. Och jag som hade lite svårt att sova inatt tyckte inte det var någon höjdare att gå upp trots att klockan var så mycket!

Har varit orolig att biljetterna skulle ta slut, så det var en lättnad att det fanns kvar. Jag var ju på Erika och hennes band i Lesjöfors för ett tag sedan och de var skitbra, en utav dem bästa kvällarna i mitt liv. Dessutom fick jag till och med träffa henne, ett utav dom finaste minnena jag har. Det är verkligen oförglömligt, en sån härlig och go tjej. Är verkligen så glad över att du tog, dig tid till att träffa mig.

Så nu längtar jag massor tills på lördag, vem vet jag kanske får möjligheten att träffa henne igen. Det skulle vara jättekul isåfall, hon vet iallafall att jag ska dit eftersom jag fråga henne vad biljetterna kostade o.s.v men det var ett tag sedan nu!

Minns fortfarande första gången jag lyssna på henne, det var så som för många andra jag lyssnade på värmlansvisan som hon hade delat på Facebook.. Blev helt tagen av hennes röst och stil, sedan har jag följt henne och musiken.

Efter att biljetterna var fixade tog mamma, Egon och jag en fika på kulan. Det blev min frukost, därför tog jag en macka och en pucko. Pucko är verkligen så gott!

Sen vi kom hem igen så har jag bara i stort sett kollat på Youtube och lyssnat på musik.

Vad har ni gjort idag?

Kram Wilma.


.Bilderna ifrån förra gången, ser inte så jätteglad ut men var fortfarande i lite chock tror jag. Hade ju inte räknat med att jag skulle få träffa henne direkt!

  • Allmänt
  • 262 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229