ENTLIGEN FRAMME

Hej fina du!

Jag hoppas allt är bra med dig i värmen, och att du har druckit mycket vatten för det behövs så här i den extrema höga temperaturen. Själv har jag åkt tåg hela dagen lång, så sjukt varmt! Jag gick upp klockan 7.00 och somnade runt två kvällen innan. En liten stund senare vaknade jag av att Felicia kommer in i mitt rum och frågar efter min skarvsladd, fläkt och dator. Eftersom hon och hennes kompis ville kolla på film, dom sov hos oss inatt eftersom vi skulle gå upp så tidigt. När hon hade varit inne hos mig fick jag skit svårt att somna om. Jag låg i sängen och vred och vände på mig, försökte stretcha min kropp, För att jag hade/ har ont överallt. Det knaka i hela kroppen, så himla skönt det är som det onda går över då.

Tillslut efter många om och män somna jag, vet inte vad klockan var men åjag kan tänka mig att den var runt 4-5. Sen skulle jag ju upp vid 7.00 för att göra mig i ordning för den långa resan med tåg till Lanskrona i Skåne. Vi gick mot bussen som skulle ta oss till tåg stationen där vårat tåg gick 9.23 till Hässleholm vidare med ett annat tåg till Linköping. De tåget blev två timmar försenat när vi var på, på grund av strömfel. Tänk att stå stilla på ett tåg i hela två timmar. Tåg personalen kom med vatten i små papperskartonger, tack gode gud för det! Ett tag var det så varmt i våran vagn, så jag blev åksjuk. Sen kom ac:n på, då blev det mycket bättre.

Min och mammas vagn var tågets svalaste vagn! Felicia och hennes kompis kom dit tillslut. Massor utav folk kom till våran vagn för att svalka sig! När tåget väl kom fram till Linköping var jag jätte utmattad och trött av värmen.

I Linköping tog vi ett annat tåg till Lund för att sedan ta ett ytligare till huvudmålet Lanskrona tåg station. Därifrån tog vi en taxi till Egon (Mammas kille) som vi är hos under våran vistellse i Lanskrona!

Väl framme i Skåne var vi sugna på mat efter en fruktansvärt LÅNG tåg resa. Självklart valde vi felini som har sjukt god mat. Jag åt ryggbiff med pepparsås och pommes. Hur gott som helst, är du i krokarna någon gång testa gärna äta där. Du kommer inte ångra ditt val av resturang det kan jag lova dig!

Därefter gick vi till hemmakväll för att köpa snacks. Som vi ska ha att mumsa på kvällarna i ända. Nu ska jag chilla lite innan det är dags för mig  att slå igen mina ögon på kuden. Är helt slut efter denna dag!

Imorgon vankas det första dagen på tre långa caneval dagar. Ha det så bra kram Wilma!  • Allmänt
  • 456 visningar

Gillar

Kommentarer

J
J,
Hej! Har du bra kontakt med din pappa?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229