Ensam helg

Hej fina du! 

Jag hoppas du haft en jättefin påskhelg med nära och kära. Själv har jag kommit tillbaka till elevhemmet som jag gjorde redan i fredags. Jag är själv här ända tills imorgon eftermiddag, då alla kommer tillbaka efter lovet. Så med andra ord har jag varit ensam elev här hela helgen. Vilket jag tycker är underbart faktiskt! Man får bestämma vad man ska göra, när man ska äta, vad man ska äta och få ha personalen helt för sig själv. Så i fredags när jag kom hade dom fixat tacos och igår när det var rena rama sommarvärmen grillade vi, var ute mycket och köpte glass.

Idag bestämde jag att jag ville åka till Stenpiren, för att kolla runt där och sedan ta båten (Älvsnabben) över till Eriksberg. För att köpa glass och njuta av havsutsikten. Det är så otroligt fint där! Haha jag vill typ bo där men det går ju inte för att lägenheterna och husen kostar väl säkert över 12 miljoner eller mer.

Glassen var också supergod, jag tog en Saltlakrits och hallon kula och en chockad kula. Tyvärr har jag ingen bild på glassen eftersom vi var tvungen att flytta över glassen till en bägare ifrån en strut eftersom den började smälta på grund av värmen. Efter glassen tog vi oss en tur innan vi tog båten tillbaka igen. Det var jag och två personal ifrån elevhemmet men den ena slutade och följde inte med tillbaka till elevhemmet igen. På hemvägen gick vi till Ica, för att handla grejer för att grilla burgare. Jag köpte även lite godis. Jag har varit sugen på godis i flera dagar nu. Grejen är att ska jag köpa en godispåse blir jag inte så sugen efter några bitar. Vilket gör sen att påsen bara står där och äcklar mig. Så nu köpte jag två små 80 grams påsar vilket jag klarar mig på galant.

Nu är jag så mätt efter hamburgarna jag tryckte i mig, så ska inte göra så mycket mer i kväll. Ska nu bara njuta av lugnet för imorgon kommer ju resten av eleverna tillbaks.

Kram Wilma

Flätan gjorde en natt personal på mig så idag har jag jättelockigt hår. Bilden på maten är ifrån igår, när solen var så stark så att jag blev röd på ryggen 🔥☀️🤷🏽♀️

Gillar

Kommentarer