En välbehövlig pause

Hej fina du!

Nu var det länge sen jag skrev igen, men livet går i ett och energin är låg.

Jag är inne i en period som är ganska jobbig till och från. Det är mycket i skolan, i mina tankar och allmänt i mitt mående. Det finns många saker som gör att jag har det jobbigt just nu. Jag håller på att planera min framtid efter gymnasiet, samtidigt som jag ska gå i skolan och samtidigt som man har saker att göra efter skolan som att tvätta, städa, göra läxor och ta ansvar för alla övriga saker som händer runt om mig. Jag är stressad ganska ofta nu mera och ofta känner jag att jag bara vill skrika stopp, nu orkar jag inte mera. Ibland vill jag bara lägga ner allt och låta någon annan ta över.

Nuförtiden är inget roligt utan allt handlar om stress och känslor. I måndags var en skitdag. Jag kände mig otroligt låg, det var som en våg med massor utav känslor kom över mig, allt bara brast. Jag gick över till Alice för att få något annat att tänka på. Hon är en av några, som fyller på min energi och inte tar energi. När jag är med henne blir allt bättre.

I helgen hade hon bestämt sig för en läxfri helg, för att hon kände att hon behövde det. För både hon och jag pluggar väldigt mycket nästan varje dag på kvällarna och på helgerna. Jag blev så stolt när hon sa det, jag önskar att jag kunde vara så klok ibland att unna mig en helg utan arbete. Tack vare henne bestämde mig, för att haka på och gud så skönt det varit. Det är till och med så att jag inte vill att helgen ska ta slut. För imorgon börjar det jobbiga igen.

I fredags var jag över till Alice och stannade där hela kvällen. Vi käkade kvällsfika ihop och lyssnade på musik, så hela rummet lyfte. Hon och jag har varit ensamma på storås hela helgen, det har varit så skönt!

Igår så käkade vi frukost ihop och lika så idag. Sen gick vi till Ica för att handla lite grejer. Jag köpte tvål till handfatet, våtservetter och schampo intressant fakta jag vet, haha. Sen pratade jag med min kusin i typ en timme och sen åt vi en jättegod middag. Enceladas med sallad till och tomatsås över.

Efter maten bakade vi bullar inför idag. Alice skulle få besök av sin familj idag. Så hon ville bjuda på bullar.

Efter bullbaket tittade vi på film. Vi såg after och efter att ha sett den nu två gånger, så vill jag se 2:an som går på bio nu After we collidge. Det var så mysigt att kolla på film, jag brukar inte tycka det men nu gjorde jag det.

När filmen var slut gick jag och la mig. Hade vaknat tidigt på morgonen så var trött.

Idag åt vi frukost tillsammans. Vi båda hade duschat innan så vi åt frukost vid 11-tiden. Efter frukosten så gick jag ner till Alice en stund, sen pratade jag med Yvonne min moster i nästan 1,5 timme. Sen så byte jag design här på bloggen. Jag älskar att designa och skapa hur det ska se ut. Hoppas du gillar den nya designen.

Efter det började jag blogga denna text som kanske blev en aning rörig men allt kan inte bli perfekt och nu har jag ätit mat. Ost och skinksås blev det. Rester ifrån i fredags helt okej ändå.

Gillar inte vanligtvis att värma mat, då det inte blir lika gott som färdiglagad mat men detta blev faktiskt gott.

Är så glad över att jag tog en pause ifrån pluggandet den här helgen. Jag behövde verkligen en pause. För att tagga ner lite och vila.

Kram Wilma

Vad vore jag utan dig ❤️

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Fina bullar och ha en fortsatt trevlig kväll. Blogga när du känner för det och ha det fint 🌺🌸


nouw.com/sandrasjoberg
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,

Tack detsamma. Ja det kommer jag göra nu framöver. Ha de fint du också.

nouw.com/ettlivirullstol