En sak jag upplever ofta!

Hej där mina kära läsare!

Det har varit lite dött här på sistone, men jag lever!

Jag har inte haft tillgång till internet eller till en dator för den delen under midsommar helgen, vilket är lite tråkigt men vad ska man göra lixom. Jag var hos morfar på midsommarafton, men vi struntade i allt firande. Istället satt vi inne och kollade på tack för dansen hela förmiddagen, inte äns klännigen hade jag på mig som planerat. Dessutom käkade vi tacos till lunch, på självaste midsommar knäppt va? Det kan låta väldigt knäppt, men jag hade inget emot det. Det var lika gott på midsommar som annars.

Mitt instagram flöde var fullt av härliga bilder ifrån allas midsommar firande runt om i landet, så jag blev nästan lite avundsjuk. Fick förfrågan att åka och titta på ett midsomarfirande, men jag valde och stanna inne eftersom jag inte hade någon lust att följa med. Så får väll skylla mig själv att jag blev avundsjuk på instagram bilderna som folk la ut.

Vad gjorde ni på middsommar?


I söndags åkte vi vidare mot Falun, jag var så glad över att morbror Sören hade fixat WI-FI i bilen som jag skulle ha kunnat använda..... men det var ju bara det att vi tog en annan väg igenom skogen, så den lyckan var över lika snabbt då det inte fungerade som det skulle! Som tur var så hade jag ju laddat ner låtar på spotfy som jag kunde lyssna på. Hyrra för ofline listor altså, hur skulle jag klara mig annars.

Tycker ni också det är skönt och lyssna på musik när ni åker bil långt eller har ni någon annan sysselsättning då?

Igår var vi till kupolen i Borlänge, det är en stor galleria med massor av affärer att välja mellan. Jag hittade två par jeans på Lager 157 för 300 spänn, det gäller att passa på när det är biligt. Dessutom blev det en present till min syster som fyller 17 år imorgon.

En sak jag upplever ofta är att folk glor på mig så mycket när jag kommer i min rullstol, det händer rätt ofta, specellt i stora folk samlingar. Det är en av dom få gånger jag tänker på att jag är rullstolsburen. Undra om dom tycker synd om mig, eller så undrar dom varför jag rullar på ljul!

Jag brukar i alla falll tänka att det är nog svårare att bli rullstolsburen efter en olycka, än att ha det sen födseln som jag har. Eftersom man innan olyckan visste hur det är att kunna gå och kunna det mesta utan egna lösningar och problem på det sättet som man måste lösa som rullstolsburen. Vi som har suttit i rullstol sen födseln har ju inget att jämföra med. Men och andra sidan så tror jag att man får väldigt mycket jävlar annamma i sig när man får börja om på nytt.

Ikväll ska vi på en utomhus teater på Lugnet som visst skulle vara riktigt bra enligt folk som har varit på den innan. Så det ska bli spännande.

Ha en fortsatt trevlig dag kram Wilma.


  • Allmänt
  • 270 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229