En magisk kväll

Hej fina du! 

Igår var en helt underbar kväll. Jag och en personal ifrån elevhemmet åkte in till Liseberg för att se Molly Sandén live. Hon var grymt bra.Jag är så glad över att hon frågade mig häromdagen, om det var någon som ville gå. Hon ville nämligen själv gå, så kom hon på att hon jobbade men då tog hon med mig så vi kunde gå. Tyvärr kunde inte och ville inte någon annan följa med.Vi fick en jättebra plats på handikapp platsen viket var grymt. Jag såg bra och vi träffade på några gamla elever ifrån riksgymnasiet som vi pratade med.

Några utav låtarna hon framförde var Det bästa kanske inte hänt än, Större, rygg mot rygg, ingen som jag och det bästa av allt Den som är e den, kär i din kärlek och sand. När hon sjöng sand fick jag gåshud! Känner igen mig i den texten så mycket. Jag tog lite bilder och filmade lite. Dock inte så mycket som jag skulle vilja, eftersom mitt lagrings utrymme på telefonen var fullt. Hatar verkligen när det blir så. Jag behöver tips på, vad jag kan göra för att det ska bli bättre. Jag använder alla appar. Jag kan inte lägga över bilderna på datorn, för det funka inte sist jag skulle göra det. Radera sms har jag gjort. Vad kan man göra mer? Kom gärna med tips så tacksamt.

Videorna som jag spelade in blev det något fel på. Jag tror att jag lyckades hålla för ljudet på något vis när jag filmade för i början hörs det bra sen blir ljudet lågt och i slutet på videon så blir det högre. Så tråkigt att lyssna på. Men, men hon var grym live och mötte sin publik på ett fint sätt tycker jag.

Gillar du Molly Sandén? Om du gör det vilken låt är bäst enligt dig? Eller har du fler favoriter som jag?

Trevlig lördag, kram Wilma

Gillar