En liten roadtripp

Hej fina du!
Idag tog vi oss en roadtripp jag, min moster och kusin. Eftersom vi alla tre sov bort dagen igår. Vi gick upp runt 11-11.30 alla tre och på så sätt var hela dagen borta. Dessutom regnade det ute hela dagen i princip. Så det gjorde inte så mycket men man blir ju seg.

Första stoppet på våran roadtripp var The Big Hill alltså storhöjden på svenska. Det var ett mysigt ställe som ligger i Värmlands län utanför Filipstad. Där fanns det ett jätte mysigt café med värsta utsikten. Det fanns också ett fint rött stort utsikts torn som man kunde gå upp i och titta på utsikten.

Yvonne och Lina tog en kaffe medans jag fick en naturell Loka vatten. Vi satt där en stund och njöt av den fina platsen och vädret. Det var så skönt att kliva ur bilen en stund, det blev väldigt varmt att sitta där inne.

När vi kände oss klara åkte vi vidare emot ett loppis ställe men det var stängt. Så vi åkte vidare mot Degerfors och hälsade på min syster på hennes jobb en snabb sväng, sen tog vi vägen förbi min pappa, när jag ändå var i Degerfors.

Efter att vi varit förbi honom, drog vi till Lunedets camping och café i Karlskoga. Där vi tog en lunch paus. Jag åt en hamburgare med pomes. Det var så gott särskilt pommesen. De var mjuka, stora och saftiga helt i min smak. Vi blev kvar där ett bra tag. Jag tycker det är så himla mysigt där. Jag undrar varför vi inte var där, när vi var små. För dig som inte vet är jag uppvuxen i Degerfors.

Efter det åkte vi hem till Hällefors igen. Vi var hemma runt 19 tiden och när vi hade kommit hem skrev jag i min ”Må bra dagbok.” Jag har kommit in i ett bra flow nu, så jag har skrivit i några dagar i rad nu. Efter det så kom min morbror Sören hit. Han bor i samma område och han kom för att rusta upp rullstolen. Han hjälper mig alltid med att rensa fram hjulen och pumpa de stora däcken. Så nu kan jag köra som en dåre igen. Lina min kusin prov körde lite, det såg för jävla kul ut.

Imorgon ska vi åka till stugan, sen på lördag åker vi till Falun igen för att Yvonne ska jobba där i två veckor nu. Sen veckan därpå, tror jag det blir så är de skola igen suck. Kan inte fatta att lovet gått så fort men är evigt tacksam över att jag fått vara hos min moster i stort sett hela lovet.

Hoppas du haft ett bra sommarlov hittills eller en bra dag.

Kram Wilma


#roadtripp #Finaställen #utsikt #cafe #Lunedet #camping #karlskoga #degerfors #värmland #storhöjden #älskaroadtripp #mat #fint #väder #sällskap #rullstol #omgivning

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Vilken trevlig dag och kul med roadtrip. Vi har varit i Västervik hela dagen och strosat runt så nu har jag ont i fötterna 🙄
nouw.com/sandrasjoberg
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Ja det är roligt. Åh spännande har aldrig varit där faktiskt, har du varit där innan? Det förstår jag, men jag har ju fördelen att jag alltid sitter ner. Dock blir jag trött av att vara ute på äventyr. Men hoppas du haft en bra dag / Wilma 🤗
nouw.com/ettlivirullstol