En hel dag med klassen

Hej underbara du! 

I onsdags hade vi en hel dag med klassen, vi bowlade och gjorde lära känna övningar. Var och en fick skriva en eller fler saker man tycker om och en eller flera saker man inte gillar. Så skulle mentorerna säga vem som fick gissa på vem som hade skrivit lappen. Assistenterna och mentorerna var också med, det var roligt. En del lappar var svåra att gissa på och en del inte. Sen gick vi igenom, vad man hade skrivet på frågeformuläret "Jag i klassrummet" alltså hur man funkar i klassrummet helt enkelt. Hur man jobbar bäst, på vilket sätt, vad man vill ha för hjälp, Vad man blir störd av m.m. Jag tycker alla var så himla modiga, med att öppna upp sig över hur man faktiskt funkar. Vi hade intressanta diskussioner och alla klasskamrater växte i mina ögon.

Jag tycker det är bra att prata om hur man faktiskt funkar som person. För att då lär man känna varandra och får en bättre gemenskap i klassen. Sen att vi inte bara går i skolan utan faktiskt gör saker tillsammans är kul. Det gjorde vi i min förra klass också men inte så ofta som nu. Vi har varit på bio, Liseberg och bowlat 2 gånger.

På bowlingen började vi med att äta lunch innan det var dags för att bowla. Jag gjorde en strike och resten av gångerna var det 1-4 käglor kvar på banan typiskt men sant. Nu har jag kommit på en teknik att man ska ha det tyngsta klotet, för att det ska gå så bra som möjligt. så nästa gång blir det att testa och köra med det tyngsta klotet.

Kram Wilma

  • 300 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229