En fantastiskt bra dag

Godkväll fina du! 

Som du vet var jag till stugan igår, jag åkte till morfar först vid 11.00 och var framme närmare kvart över tolv hos han. Jag fick samåka med en sportnörd som skulle till stan i Karlskoga, som tur var skulle han inte åka längre! Är totalt ointresserad av fotboll och sånt, så tur han satt och prata med chauffören och inte med mig.

När jag kom fram gav jag min kusin Lina en present eftersom hon fyllde 32 år igår. Det var en tavla som jag själv hade målat. Den ska föreställa vår stuga som vi har. Hon blev jätteglad, du ska bara veta hur arg jag blev när jag gjorde den. Inget blev som jag hade tänkt ifrån början, tillslut bestämde jag mig för att hämta en svart markeringspenna och fylla i konturerna. Då blev den genast mycket bättre, att fylla i konturerna är oftast den sista pusselbiten som behövs för att det ska bli riktigt bra!

Här är tavlan färdig och klar redo för att slås in! Själv blev jag väldigt nöjd med resultatet till sist och slut. Gillar att göra personliga presenter, bara om jag får en riktig bra ide som här! Det händer inte ofta.

Nostalgisk känsla

När hon hade fått tavlan gick jag, (morbror) Sören, Lina och min moster Yvonne för att käka på en pizzeria. Där tog jag en kyckling hamburgare med pommes. Så himla gott! Vi blev kvar där ett tag, sedan kom Linas kompis och följde med oss till något som heter "bagarstugan" Där har dom underhållning för gamla tanter och gubbar. Inte någon pop musik där inte. Vid bagarstugan kan man köpa kaffe, dricka och fika. Vilket säger sig självt med tanke på namnet. Det är mormor och morfar som har varit med och startat upp bagarstugan. Iallafall har dom varit engagerade i föreningen långt före innan jag blev till. Mormor brukade hjälpa till med bak och diskade medans morfar har sålt lotter. Nu orkar han inte med det, man märker att det betyder mycket för han att vara där. Han satt och snackade med en gammal skolkamrat i ungefär samma ålder, det är fint och se hur vänskapen ligger i luften fortfarande!

För mig är det nostalgi att komma till bagarstugan, eftersom jag alltid varit där sen liten. 😊

Bjuder på denna fina bild på morfar och på hans kompis! Tänk hur hårt han har jobbat i sitt liv, allt slit han lagt ner på olika projekt. Och hur tufft man hade det förr, kan inte förstå det. Sen lever vi i ett modärnt samhälle med massor av lyx jämnfört hur dom hade det! Min morfar är stark, bäst och envis! Det är nog tack vare hans driv och oerhört starka kropp som han tagit sig så långt! Sjukt imponerande faktiskt när man tänker efter! 💪👌🏼❤️

Vårt paradis 

Det är så vi beskriver får stuga, exakt så är det! Efter bagarstugan åkte vi till stugan. Där jag bada fötterna på bryggan! Lite senare på kvällen grillade vi, första gången jag grilla för i år. Så smaskigt, men det bästa av allt på hela dagen var att jag fick åka båt. Det har jag längtat efter så du anar inte! Att åka båt är bland det bästa man kan göra, om du frågar mig!

Det är Sören som har en motorbåt som vi brukar åka med på sommaren. Dock är det krångligt att få i och hur mig ur båten. Men det gick bättre än någonsin denna gång tyckte jag iallafall. Fem varv på sjön blev det, och jag njöt kan jag säga! Provade även att köra båten, inte första gången men det gick också bättre denna gången! Dessutom åkte vi i vågorna, så roligt det får man inte missa!

När vi kom tillbaka till stugan ville Lina och hennes kompis åka, så jag fick åka ett extra varv. Det tackar man inte nej till. Då åkte vi ner till bagarstugan, och tillbaks helt underbart. Kan säga att jag då njöt av livet till fullo.

     Tack alla inblandade för en fantastiskbra dag! 

                                        Kram Wilma 😊

  • Allmänt
  • 338 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229