Mina nya skor

Hej där fina ni!

Igår var jag vid ortopedtekniska i Örebro för att prova ut mina nya ortoser. Jag som trodde att dom var klara men gud så fel jag hade. Som ni förmodligen redan vet så har jag tänkt att ha svarta ortoser denna gång. Det passar mer till allting och ser inte så tokigt ut, som det gör nu med rosa och lila färg.

Dessutom har jag blåa skor till, skitfult förstår inte hur jag kunde välja det för ett antal år sen.

Nu har jag även valt svarta skor till, dom ser ut som snakers. Jag vart glatt överraskad när jag såg alla ortoped skor i katalogen. Det finns så fina skor nu för tiden. Vilket är super skoj!Imorse var jag så nervös eftersom jag skulle ha grupp prov i SO. Jag är inte den som gillar att var i grupp i egentligen men det gick riktigt bra. Min grupp var jag jättenöjd med. Dom fick mig att känna mig trygg i hela situationen. Så det var skönt!

Sen hade vi slöjd, klassråd och lunch. Efter lunchen var det dags för den årliga skoljoggen. Min klass gick än kortare sträcka än vad övriga skolan gjorde. Eftersom dom flesta rullar sig fram.

När jag kom hem så gick jag ut med gåstolen. Två hela varv gick jag. Som jag har berättat tidigare så känner mig väldigt frisk och fräsch efter att jag rört på mig. Vilket är en super härlig känsla.

Nu hoppas jag på att jag somnar gott ikväll.

Godnatt på er. ❤️

Gillar

Kommentarer