Det närmar sig

Hej fina du! 

Sommarlovet har gått extremt fort, speciellt juli av någon konstig anledning. Vet inte varför? Jag har varit i Hällefors och vid stugan ett antal gånger. Tror jag har slagit rekord eftersom jag har varit där fem helger i rad om inte mer. Det är så mysigt och rofyllt att vara vid våran stuga. Jag har badat två gånger i sjön och åkt massor utav båt som jag fullkomligt älskar. Är så härligt nu också när jag har en bättre relation till vatten så jag kan simma om kring i sjön själv utan att vara livrädd. Du som följt mig här ett tag vet att jag kämpat som bara den för att få kontroll på min vatten rädsla. Har en bit kvar även om jag kan simma men skam den som ger sig!

Jag låg i en solstol i vattnet, det var en härlig känsla. Hörde vågorna swicha förbi, ett avkopplande ljud låg där nästan en timme tror jag, hade lätt kunnat ligga där hela dagen om jag kunde. Testa det nästa gång du åker för att sola eller bada. Ta dig tid att sitta i vattnet med din solstol, blunda, lyssna och njut. Mer avkopplande än vad man tror! Åh tänk på livet både på gått och ont!

Nu ska jag bara vara hemma ett par dagar innan det ber av till Landskrona i Skåne för karneval. Det är alltid i slutet på Juli, Många artister uppträder där varje år. I år kommer bland annat labyrint, Linnea Henriksson, Jon Lindberg tro, Arvingarna, Louise hoffsten, Lasse Sigfridsson och Samir & Viktor. Det var bättre utbud med artister då. Hoppas att det blir bra iallafall, Felicia med kompis ska också med ner precis som förra året. I år hoppas jag kunna kolla på Karneval tåget eller vad det nu heter, när det klär ut sig i korta toppar och kjolar med massa utsmyckning och dansar runt. Har en bild i huvudet hur det ser ut, lite som hinduernas gudar typ om du fattar. Mycket färger och glamour. Förra året då sov jag vid den tiden som det var, missade tåget eller rättare sagt jag strunta i det för att jag var för trött.

När vi kommer hem igen är det dags att rensa och packa ner allt i flyttkartonger. Jag flyttar som sagt till Göteborg och mamma till Landskrona. Så hela lägenheten ska packas ner kan man säga. Minns fortfarande när vi flytta hit till denna lägenhet , Jag var tio år gammal den första april. Då snöade, som tur var skulle vi då bara flytta två kvarter bort. Det var min första flytt hade aldrig tidigare flyttat då. Massor av lustiga känslor kommer jag ihåg att jag kände, lite samma då som nu på något sätt. Fast ändå helt annorlunda, konstigt det där. Jag känner mig ändå redo, dock har jag nog inte fattat vad som komma skall. Väldigt svårt att ta in men ändå spännande.

Ha en fortsatt bra kväll kram Wilma 😊

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229