Det ena eller det andra

Hej fina du!  

Hittade en rolig lista med frågor, så varför inte vi kör!

1. Välja året du dör eller välja hur du kommer att avlida? Jag vill absolut inte veta året jag beräknas att dö. Vill kunna leva livet och sen ta det som det kommer. Däremot önskar jag att man kunde bestämma hur man skulle avlida, så att man slapp lida och bara vänta på döden. När det väl är dags, men usch vilken obehaglig fråga. Jag har ju hela livet framför mig, som sagt jag vill leva så länge som möjligt såklart!

2. Ha gratis Apple produkter för resten av ditt liv eller ha gratis Wi-Fi vart du än går? Då skulle jag lätt välja gratis Apple produkter för resten av mitt liv eftersom att Wi-Fi har dom flesta hushåll vilket innebär att man kan "låna" Wi-Fi. Dessutom har vi Wi-Fi hemma så när jag är hemma är jag redan uppkopplad på internet. Det är bara när jag befinner mig ute som jag inte har det, men då har jag ju surf. Apple produkter kostar ju en del, så det vore nice att ha dom gratis.


3. Fullfölja din största dröm eller ta tillbaka det som du ångrar allra mest i livet? Fullfölja min största dröm, som är att bo i ett fint hus med fin utsikt och bilda familj. Därför att jag har inget som jag ångrar. Allt man gör i livet har en mening, man växer av sina misstag oftast.

4. Kunna läsa andras tankar eller kunna förflytta dig lika snabbt som ljuset? Kunna läsa andras tankar. Fatta vad kul ändå, om man skulle kunna ha det som en tåld talang. När andra bara tänker skit om en så vet man om det. Det är intressant hur människor beter sig tycker jag, så att kunna läsa andras tankar ser jag både som en fördel och nackdel.

5. Ha presentkort värda fem miljoner kronor eller ha två miljoner kronor som rena pengar?

Oj det bror ju på vad presentkorten är på. Skulle det vara på bilar så skulle jag inte vara intresserad, men skulle det vara på kläder och skor skulle jag inte tacka nej! Annars vore 2 miljoner väldigt Nice det också såklart.

6. Vara bästa kompis med din favoritkändis eller dejta din kändis-crush i två år? Vara bästa vän med min favoritkändis, vet dock inte vem det skulle vara! Men har alltid velat träffa William spets, David Hellenius eller varför inte Robert Gustavsson. Tänk dom tre på en "lunch" och sen mig. Tror inte det blir tråkigt iallafall haha.

7. Gratis bensin i 25 år eller äga din drömbil? Äga min drömbil, tänk att ha en sportbil och glida runt i hur coolt skulle inte det vara. Först måste jag nog lära mig köra en "vanlig" bil. Annars kan det gå åt pipsvängen. Dock tror jag att en sportbil drar mycket bensin men vad gör väl det när man kan ha kul.

8. Vara osynlig eller se in i framtiden? Helt klart se in i framtiden, det är något som jag önskar man kan göra rätt så ofta faktiskt. Ett problem är ju att man inte vet vad man kan få reda på ifall det skulle vara något negativt. Vara osynlig verkar inte så roligt, jag vill ju att alla ska kunna se mig. Och andra sidan kan det vara en fördel med att vara osynlig. För då skulle personer ta mig för den jag är och inte mitt utseende. Det kan behövas ibland tror jag! Eller vad tror du?

9. Fortsätta ditt liv eller börja om från början? Rätt spontant säger jag börja om ifrån början, hade gärna velat varit uppvuxen någon annanstans i Sverige. Bott i hus med helt andra förutsättningar. Men även där så kanske jag inte hade fått lika erfarenheter som format mig till den person jag är idag.

10. Kunna kommunicera med djur eller kunna prata och förstå alla språk i hela världen? Kunna förstå alla språk i hela världen, tänk att vara ute och resa och sen kan man det språket redan. Eller jobba utomlands hur som helst, fatta valken fördel man har då.

Jag undrar om det är något speciellt du vill att jag ska skriva om, eller kanske har du någon fråga så ställ den gärna här nedan för. Så kan jag svara på den i ett annat inlägg!

Kram Wilma


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229