Boosta dig själv mitt framtida brev

Hej fina du!
Jag fick en bok av min kusin som heter Boosta dig själv. Det är en fylla i bok, jag älskar sånna behöver. Syftet med boken är att du ska bli tryggare, starkare och få bättre självkänsla. I boken får du fylla i hur din vecka varit. Hur du mått, viktiga saker du gjort under veckan, något någon sa som gjorde dig glad, vad du vill lägga mer tid på nästa vecka och vad ska du ta med dig in i den nya veckan t.ex ”Jag är fin som jag är eller ”jag är otroligt smart.”

Efter varje vecka så får man ett uppdrag det kan vara att skriva olika listor, fundera över saker eller andra uppmaningar som att avfölja konton på sociala medier medier som ger dig negativ energi.

Jag började att fylla i boken igår. Först skrev jag hur min vecka varit och sen gjorde mitt uppdrag.

Mitt uppdrag för denna vecka var att jag skulle skriva ett brev till mig själv om 10 år. En rolig och spännande uppgift. Jag fick faktiskt göra en sån uppgift i 1:an på gymnasiet och som vi ska få läsa sen när vi tar studenten. Det fick min syster också göra som hon läste upp på studenten men mitt brev är nog inte lika utförlig och bra som hennes var.

Här kommer brevet till mig själv om 10 år.

Finaste jag, nu har jag studerat klart och jobbar med barn och ungdomar. Jag bor i en lägenhet i Karlstad och den är stor och inred precis som jag vill ha den. Jag städar ofta för att hålla den fin. Jag bor där tillsammans med min sambo som jag älskar mest av allt. Vi försöker skaffa barn och längtan är stor. Jag vet att han kommer bli en bra pappa. Busig, snäll, trygg och bestämd far.

På fritiden gillar jag att bjuda hem vänner och arbetskamrater för att njuta av goda middagar, spela sällskapsspel och snacka skit. Som par gillar vi att resa. Vi har varit i ett fåtal länder och vi älskar det. Vi gillar att hitta på saker tillsammans, gå på spa, konserter och hitta på andra evenemang tillsammans. Vi umgås ofta med Felicia och hennes familj och åker ofta till Borås, där min vän Alice bor.

Jag är nästan klar med min bok och drömmer om att ge ut den! Jag har även blivit inbjuden till olika evenemang med tanke på min blogg.

Jag är stark och trygg i mig själv, har nära till skratt, envis som en gris, erfarenhets rik, positiv och målmedveten.

Hur skulle ditt brev se ut till dig själv om 10 år?

Jag tycker alla borde fylla i en sådan bok som jag har, så jag länkar den här:
https://www.akademibokhandeln.se/bok/boosta-dig-sjalv-bli-tryggare-starkare-och-fa-battre-sjalvkansla/9789177839729/

(Inget samarbete) Utan jag gillar den, tror du också kommer göra det.

Ha en fin dag.
Kram Wilma

Gillar