Blogg tips

Hej fina du!

Idag tänkte jag ge dig ett blogg tips. Det är min vän Alice, för att hon har också en blogg. Hennes blogg hittar du här: http://www.alicegrimm.se/. Hon är 16 år och ska snart fylla 17 år. Alice är den mest roliga personen jag har träffat. Hon är positiv, glad, omtänksam och har ett varmt hjärta. Vi delar bloggintresset ihop vilket jag tycker är jättekul. Någon som Alice också brinner för det är träning.

Hon är mån om alla i sin omgivning och vill att dom ska ha det bra, det är en fin egenkunskap tycker jag. Vi två lärde känna varandra igenom Riksgymnasitet eftersom vi båda hade sökt dit. Jag hittade hennes blogg, när jag sökte runt på nätet på hur rummen på elevhemmet skulle se ut. Då fick jag syn på hennes blogg och tänkte "hon är säkert en gammal elev" men ju mer jag började läsa, förstod jag att hon skulle börja till hösten samtidigt som jag. Jag kommer ihåg att hon skrev på sin blogg, att det var någon ifrån Örebro som också skulle flytta in på elevhemmet. Då förstod jag att hon menade mig, eftersom alla trodde jag kom där ifrån, fast jag egentligen kommer ifrån Degerfors. De blandade ihop vart jag kom ifrån och vart jag gick i skolan

Jag skickade ett meddelande till Alice på messenger och vi började skriva med varandra några dagar innan vi båda flyttade hit till Göteborg. Så vi visste allt om varandra, innan vi sågs för första gången! Jättehäftigt samtidigt lite läskigt, hur jag bara kunde hitta en så där, att hon har en CP-skada, vi skulle gå på samma skola, läsa samma program och att vi skulle vara så lika.

I hennes blogg får du läsa om hennes vardag, hur hon ser på livet, hur det är att gå på Riksgymnasiet, bo på elevhem m.m och du får ta del av hennes roliga kommentar och formuleringar. Dessutom tar hon jättefina bilder till sina inlägg, så jag tycker verkligen att du ska kika in på hennes blogg.

Alla borde ha en Alice i sitt liv ❤

Kram Wilma


Gillar