Bättre sent än aldrig

Hej fina du!

I hela mitt liv har jag alltid haft oropedskor som är både fula, klumpiga och tunga men med tiden så har jag också velat vara som alla andra och har köpt ”vanliga skor.” Mest som en ersättning för ortopedskorna under sommaren, då det blir alldeles för varmt med både ortoser och skorna som hör till på sommaren. Alltid när jag haft ortoser så har skorna alltid varit med kardborreband och där med lätta för mig att använda. Det har varit på gott och ont, för i och med det så har jag inte lärt mig hur man gör för att knyta skor! Jag vet, det låter helt sinnessjukt att det skulle ta mig 18 år innan jag lärde mig hur man skulle knyta skor när jag tänker efter.

Jag sa det till min moster här om dagen och då skulle hon visa hur man gör. För jag har länge velat ha sånna promenad skor med äskosnören. Det tog sin lilla tid och fatta hur man gjorde och hon fick visa mig både en, två och tre gånger. Hon höll på att ge upp, för att hon tyckte att det var frustrerande att jag inte förstod på en gång. Jag blev också frustrerad och irriterad, när hon blev det eftersom jag vet att det tar lång tid för mig att lära mig nya saker!

Tillslut så trillade poletten ner och jag kan nu säga att jag kan knyta skor haha. Bättre sent än aldrig. 😂 Det firade jag med att beställa ett par skor på nätet med snörning, så jag kan hålla efter. Annars glömmer jag hur man gör.

Det blev ett par adidas skor något som jag velat ha såååå länge! beställde de ifrån Stadium outlet, så jag köpte dom för ett väldigt bra pris 350 kr. De blev ett par svarta, då det inte fanns så mycket annat att välja på. Så nu längtar jag otroligt mycket tills att dom kommer. Så jag kan börja använda dom.

Ha en fin dag ❤️

kram Wilma

#knyta #skor #bättresentänaldrig #öva #skamdensomgersig #biligt #nätet #beställaonline #Adidas #märke #svarta #skosnörre #sjukt #längtar #fårgärnakommanu #Kardborreband #diss #Fula #klumpiga #tunga #skor

Gillar