Årets julklapp

Hej på dig!

Idag är det julafton den 24 december 2018. I skrivande stund sitter jag i morfars fåtölj med 3 st olika strumpor på mig och en filt över kroppen. Samtligt som jag ser på tv och årets jul på SVT, så mysigt.

Vi firade julafton som sagt i lördags med julmat, godis och paket öppning. Jag fick pengar, en jacka, en verktygslåda, en sylåda, tandborstar, tandkräm, body lotion, dusch kräm, deo och det bästa av allt , en bok som man kan skriva om sitt liv i. Om drömmar, relationer, jobb, tankar och funderingar m.m.

För varje år tionde finns det frågor att svara på. T.ex 0-10 år. Hur trivdes du på förskolan/dagis? Dina bästa minnen där ifrån? Favorit bok och favorit film? Hur jag skulle beskriva mig själv och hur andra skulle beskriva mig? Sen i slutet av varje tionde år finns det mer sidor för att berätta om upplevelser, känslor, minnen och tankar under just dem åren. Det finns även plats för att sätta in bilder som förstärker minnena igenom årens lopp.

Har börjat fylla i mina första 10 år i livet och gud vad mycket jag skrev. Tänk vad roligt för barn, barnbarn, barnbarnsbarn och andra familjemedlemmar att läsa sen. Tänker försöka svara så ärligt jag kan. Om både upp och nedgångar i livet.

Jag kan skriva i den ända tills jag har blivit 100 år, om jag nu blir det! Det kan man ju aldrig veta.

Jag hoppas du får en fin julafton med nära och kära och att ni som är vuxna, kan ta det lugnt med alkoholen för era nära och käras skull men kanske främst för barnens skull.

Många julkramar Wilma och god jul ☃️🎄❤️


  • 578 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229