Årets första dopp

Hej fina du!
Vilket underbart väder vi har blivit bortskämda med. Min moster & morbror tycker det är alldeles för varm och började skämta om det. Min moster sa, ja nu är det bara 6 månader kvar till julafton och min morbror sa att snart är det kallt och vi får ta fram vinterkläderna. Det är väl de sista man vill höra just nu, så till slut fick jag säga nu får ni ge er, blev så trött på dom. 🙈😉

Dagen har tillbringats vid stugan och gud vad skönt det varit. Jag finner ro när jag är där. Så tacksam över att jag har möjligheten att få vara där.

Min morbror har fixat ramper och en vinsge så jag lättare kommer upp och ner eftersom vi har en trapp ner till stugan. Min moster har också fixat en toalett stol som jag kan använda. Istället för att behöva besöka dasset, vilket gör så att jag kan klara toalett besök på egen hand.Vilket är så skönt.

När vi kom dit tog jag och min morbror oss en tur med hans båt. Jag är så tacksam över att jag kan åka båt och att dom orkar och vill hjälpa mig i och hur båten. För det krävs allt mycket, för att få i mig i båten.

Vi åkte för att besöka min mormors systers stuga och hennes barn och familjs stuga. De har stuga i närheten, där vi har våran. Så vi pratade med dom en lång stund, innan vi åkte vidare för att märka upp en grej som stack upp på sjön. Det kunde ha blivit illa om någon skulle åkt vattenskidor där, så det var därför som vi märkte upp den grejen som stack upp. Det var Sören min morbror som hade sett det igår, så då ville han göra något åt det, innan det händer någon olycka. Så snällt och omtänksamt av honom.


När vi kom tillbaka satt vi hos och åt. Det fick bli färdiga matlådor ifrån affären. För vi orkade inte med något annat. Jag åt klyftpotatis, svampsås, snitzel och ärtor. Det tar jag alltid, om jag ska äta sån mat. Den kan rekommenderas!

Efter maten fick det bli ett dopp i skön. Det var mitt första dopp för i år och gud så skönt det var.

Jag var så rädd i början men efter ett tag släppte det. Så jag flöt runt för mig själv. Jag hade flytväst på mig som hjälpmedel.

Ända sen jag kan minnas har jag varit rädd för vatten. Varför vet jag inte, men jag tror det kan ha och göra med att jag hade en assistent i låg och mellanstadiet som gjorde rädslan värre och för några år sen fick mina dåvarande idrottslärare mig att vilja och kunna simma. Vilket jag är tacksam för idag, att dom stod på sig och inte gav sig, för en envis person som jag är.

Jag har inte simmat på ett tag nu på grund av rådande situationen och därför kom rädslan tillbaka.

Det var 28 grader i vattnet så jag ska inte klaga. Det var superskönt! 😍☀️👍

Innan vi åkte hem så besökte vi morfar. Vi var ute hela tiden och sen åt vi glass. Jag tror han tyckte det var riktigt skönt att komma ut.

Han blir lätt instängd i lägenheten, vilket är tråkigt. Men Igår sa dock min moster att han och en personal hade suttit ute. De hade hjälp han så han kunde äta ute och så hade de lyssnat på musik. Det blev jag Så glad över att få höra. Det värmer i mitt unga hjärta. ❤️🙏

Hoppas du haft en kanon bra dag i det fina vädret, för det förtjänar du. ❤️😊

Kram Wilma

Gillar

Kommentarer