Ångest över pengar

Hej fina du!

Helgen var i full rulle, på lördagen var jag på Marieberg ett köpcentrum i Örebro. För att köpa lite sommarkläder. Nu när vädret har varit på topp i flera dagar i rad. Det blev en hel del faktiskt, ett par jeans sorts ifrån Gina tricot, två par mjuka sorts i svart och grått, ett linne, två blusar i svart och ljusblå och två klänningar en kort och en lång. Den långa klänningen trivdes jag inte i när jag kom hem. Den satt inte som jag hade tänkt mig, blev så besviken. Trots det provade jag den i butiken men ångrar mitt köp.

När jag kom hem fick jag ångest, över alla pengar jag bränt på kläderna. Hade nog velat tänkt om och andra sidan var jag i akut behov av sorts eftersom jag bara hade ett par i garderoben. Är en person som gillar att spara pengar men saker och ting kostar. Sällan jag handlar för den summan som jag handlade för. Därför fick jag ångest, var egentligen på jakt efter skolavslutningsklänning till avslutningen och middagen för årskurs 9 men jag hittade ingen som jag ville ha. Därför la jag pengarna på andra kläder. Hittade en på nätet som jag kanske kan köpa, vi får se! Känns som om jag vill ha något alldeles extra, det känns extra viktigt nu när jag slutar 9:an på något sätt.

I helgen var det Jessicas sista helg som min assistent, och min sista helg med assistent! Känns jobbigt och konstigt. Även om jag vet att jag klar mig bra själv. När man har assistent blir man väldigt tajt. Man delar allt med varandra på gott och ont. Hon är mer som en tät kontakt till mig, som en vän. Dom flesta assistenter jag haft har jag varit tajta med. Det är så skönt att ha någon vuxen utifrån som man kan bolla tankar och idéer med.

Vi skulle ha ansökt om kontaktperson timmar till mig men kommunen drar ut på beslutet. Det är viktigt för mig att ha denna sociala trygghet kvar i mitt liv. Sedan liten har jag anförtrott mig till vuxna när jag känner mig svag eller bara vill ha sociala kontakter.

I och med att det var J:s sista helg som assistent hade hon planerat in en överraskning till mig. Vilket också var en födelsedagspresent eftersom jag förra månaden fyllde 16 år. Hon hade gett mig massor av ledtrådar på vad det kunde vara. Jag gissade rätt bland dom första gångerna, när jag gissade på fotografering. På söndagen var det dags efter mycket väntan på vad det kunde vara.

Jag hoppade in i bilen förväntansfullt. När vi var framme blev jag förvånad, fattade verkligen ingenting. Sen när Amalia hon som fotade mig kom, fattade jag vad överraskningen handlade om. Vi var i degernäs som är ett jättefint område. Med både camping och badplats.

Jag skulle alltså bli fotad av en som är bra på att ta bilder, dessutom en som tar jättefina bilder med bra kvalité. Hon tog 200 bilder på mig, hur många som helst. Längtar spänt på resultatet nu.

Efter fotograferingen åkte vi till Kristinehamn för att käka pizza och njuta av skärgården. En perfekt helg med passa skoj.

Tack till Amalia för att du ställde upp och tack till Jessica för en fin present!

Hoppas du hade en bra helg!

Kram Wilma 

  • Allmänt
  • 451 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229