Älskar friheten

Hej fina du!
Första arbetsveckan gjord. Känns bättre för varje dag som går. Vilket är jätteskönt tycker jag. Jobbet gör att man uppskattar helgen mer. I går tänkte jag ”yes nu är det helg” Så man får vila upp sig lite. Även om jag trivs jättebra på sommarjobbet. Tänk om några år kommer det förhoppningsvis vara min vardag att arbeta med barn om jag inte hittar något annat på vägen, jag vill göra men det tror jag inte.

Idag gick jag upp sent för att var så trött och sliten efter min första jobb vecka. Sen grillade vi. Mamma hade gjorde hemmagjorda klyftpotatisar eftersom jag vägrar att äta köpta som är stenhårda när dom är klara. Till dom hade vi korv, kött, sallad och grillade tomater till. Mums säger jag verkligen.
Vad brukar du tycka om att grilla?

Sen gick vi bort till Dompedro som är en pizzeria här i stan. Vet inte om dom stavar så. För att det var några som spelade där, jag tyckte inte det passade mig så jag gick tillbaka hem efter två låtar. Älskar att kunna ha den friheten att bara sticka hem om jag skulle vilja det! 😉
Så nu för en stund sedan, så pratade jag med en kompis i telefon. Vi pratade i över en timme. Så nu ska jag fortsätta att lyssna på musik. Som jag älskar mest av allt på denna gjord.

Hoppas du haft en bra dag.

Kram

Gillar