Allt mellan himmel och jord

Hej fina du! 

Igår var jag och Alice och fikade i centrum. Vi valde Jerkstrands konditori, det var ett mysigt ställe och alldeles lagom för hos två. Det var första gången vi var ute och tog en fika tillsammans, så det var trevligt. Efter fikat gick vi runt och kollade i lite affärer. Dock finns det inte så mycket bra affärer i Angered. Hade helst velat att gina tricot eller hm skulle ligga i centrum istället, det är väl på gott och ont. För om det gör de skulle jag ju handla hela tiden där

När vi kom hem så satt jag mig och bloggade och Alice gick in till sig. Sen gick jag upp för att käka middag det gör vi alltid klockan 17.00. Efter maten så ringde jag och pratade med min morfar. Jag beundrar han så mycket att vara 93 år i dagens läge kan inte vara lätt. Denna gång gick det också väldigt bra och prata i telefon med han. Han var extra tydlig i talet än vad han brukar vara. Min morfar har fått ett antal strokar igenom årens lopp vilket har påverkat talet ganska så ordentligt. Så nu var det extra kul, att jag kunde hänga med på det som han pratade om.

Senare på kvällen gick jag över till Alice igen. Vi satt och snackade i hela 3 timmar, om allt mellan himmel och jord. Hon gav mig ett boktips på en bokserie som heter Rosengädda. Som verkade jättebra som jag ska försöka ta mig hann och lyssna på. För att jag lyssnar hellre än att läsa, vad föredrar du? Om du läser böcker förstås.

Någon av mina läsare som har läst eller lyssnat på den bokserien? Berätta gärna om vad du tyckte om den isåfall .

Efter att jag hade varit hos Alice gick jag in till mig. Jag och min lägenhets kamrat bestämde hos för att ta lite mackor uppe i gemensamlägenheten för att vi båda var hungriga. Där uppe var vi ett tag och pratade med nattpersonalen och en annan som bor på vårat hus. Innan jag bestämde mig för att gå in till mig igen. Så klockan blev inte fören två på natten innan jag la huvudet på kudden.

Så jag var trött morse för att jag ställde klockan, för att inte sova bort hela dagen.

Kram Wilma


  • Allmänt
  • 351 visningar

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
jessiFri85,
Förr läste jag böcker. Nu lyssnar jag på böker istället. Just nu lyssnar jag på Charlott parellis bok 🙂nouw.com/jessifri85
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Åh okej, det är bra med alternativ. Så man får välja vad som passar en bäst!
Okej, den ska vara bra har jag hört! 😊
nouw.com/ettlivirullstol
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229