366 dagar med dig.

Ett år och en dag har gått sen du börja jobba hos mig, Vilket jag aldrig kommer att ångra. Du finns alltid där för mig i vått och tort. Det är lätt att vara med dig, för att vi båda har nära till skratt. Vi kan skratta ihop så vi får ont i magen och tårarna sprutar. Jag fanns där för dig när du gick igenom motvind i ditt liv. Jag fick se en helt annan sida av dig då, som jag uppskattade. Man ska vara sig själv och det har du verkligen visat mig att du kan. Det gör dig till en fantastisk person, du är den som verkligen kan rycka upp mig och få mig bli glad igen efter att jag varit lite nere.

på ett år och en dag har vi hunnit med massor av roliga saker, bland annat i sommras när vi var på diggiloo och våra härliga sommar promenader runt älven tillsammans. Minns särskilt när du tappa i din systers skor i älven dessutom höll du på att trilla i också, skit vad du och jag garva då. Lätt den bästa sommaren hitils, det måste vi göra om. Det är därför jag längtar så till sommaren och sommarlovet nu, och allt är tack vare dig.

Jessica tack för att just du är min assistent och min allra bästa vän. Du lyssnar alltid på mig när jag behöver prata och jag vet att jag kan säga eller berätta allt för dig. Tack för att du kom in i mitt och min familjs liv, och förgyller mina dagar med skratt och glädje. Har alltid längtat efter en sån bästa vän som du, och nu har jag funnit det. Jag tror inte att jag någonsin kommer att hitta någon bättre än du. Tack för detta år och fler lär det bli!

kram på dig min stjärna, älskar dej 😘❤

.

  • 1 909 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229