17 år idag

Hej fina du! 

Igår bjöd jag in till kalas på elevhemmet eftersom jag fyller år idag! Jag bjöd på tårta och kladdkaka med saft. Jag är så otroligt tacksam över vilka personer som finns i mitt liv och att dom ville fira mig igår. Jag fick ett jättefint halsband av en utav mina vänner vilket jag blev superglad över. Hade verkligen inte förväntat mig att hon skulle ge mig en present. Av Alice fick jag idag chockad, ett presentkort och ett jättefint brev, som rörde mig till tårar. Jag är så glad över att vi hitta varandra och att vi klickar så bra ihop. Hon gör mina dagar, hon förlänger mina dagar med sitt underbara härliga skratt. Är så tacksam över att få dela gymnasietiden tillsammans med dig och göra denna resa med dig, vid min sida.

Ifrån resten av familjen har jag fått pengar, som jag ska spara tills i framtiden. Till studenten m.m tror jag. Här kommer bilder på tårtan med m.m.

Nu är jag hemma hos mamma & Egon i Landskrona. Jag ska tillbringa hela veckan är eftersom vi har påsklov nu. Jag ser jättemycket framemot måndag då jag ska på arbetsintervju och till att syrran kommer hit. Jag hoppas du haft en fin dag kram Wilma

Gillar