Jag har börjat umgås med mitt ex Alle igen. Eller umgås och umgås jag utnyttjar han för att få träffa min son men han vet inte de 😆​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. ena stunden är jag helt tom och känner ingenting och andra sekunden vill jag skrika ut all ilska jag har inom mig och nästa stund vill jag bara gråta men det kommer inga tårar.
hur länge är det meningen att man ska orka ha det såhär?

Jag var på psyk igår och min kontaktperson och jag och en från soc hade vårdplanering, jag fick en ny tid till soc nästa vecka och en ny tid till psyk om en månad. Jag ska göra en borderlineutredning men hon sa igår att de inte kommer göra det förrän jag är stabilare, men jag kan inte vara mer stabil än jag är nu, nu är det bra i jämförelse med annars, förutom allt med uppbrottet då.
Hon ville lägga in mig på sluten avdelning igår men jag vägrade, jag kan inte ligga inne mer för då får jag inte träffa min son och det vet dem.

Jag har börjat spy upp maten igen också och gör det efter varje måltid, får ingen hjälp med det heller.
Mest av allt skulle jag behöva ångestdämpande just nu men det får jag inte heller, och jag kan inte hämta ut min adhdmedicin för det har jag inte råd med.

men jag hade råd att tröstshoppa idag, för jag troodde jag skulle må bättre då men det gör jag inte.

Likes

Comments

​Jag och P har gjort slut, det var jag som gjorde det och hela gårdagen var kaos och jag känner mig tom samtidigt som tankarna och känslorna svämmar över. jag vet inte ens vart jag ska ta vägen och jag har panik. men jag antar att det blir bättre till slut annars vet jag inte vad som händer. ibland tänker jag att det är bra att det blev såhär och resten av tiden blir jag så jävla trött på mig själv som är så vidrigt impulsiv. 

jag är helt off och kommer vara det ett bra tag till, och jag har inte heller någon telefon, så lev med det.

Likes

Comments