SEMESTER

Josefine, Vardagsliv, Vänner

Här lyser jag med min frånvaro.

Det har varit mycket nu innan semestertider. Både på jobbet och hemma, sommaren rullar på med alla sina aktiviteter och jobbet tar upp sin tid. Har därför fått lägga bloggandet åt sidan.

Nu väntar 3 veckors semester. Vi inleder med mys i sommarstugan och umgänge med familj och goda vänner. En av de bästa sommarhelgerna på mycket länge, vädret till trots.

I fredags hade Marcus förberett så otroligt god middag med grillade revben, olika sorters korv, fransk potatissallad och två goda såser, kycklingfilé, grillad halloumi och sallad. Det var helt amazing och efteråt drack vi vin och njöt av en typisk sommarkväll.

Lördagskvällen bjöd på cykelaktivitet, vi sadlade om och styrde cyklarna mot Åhus. Vi stannade till och drack öl och cider på beachfotbollen och sedan cyklade vi vidare mot hamnen. I gott mod om att hitta någonstans att äta landade vi efter några fullbokningar på Äspets Rökeri. Vi drack och åt fantastiskt gott och kunde mätta och belåtna cykla hemåt igen. Med något ömmande rumpor så avslutade vi kvällen med kubb och umgänge i månskenet vid havet.
Jag är så lyckligt lottade över att få ha så många fina människor i mitt liv.

Idag väntar en helt blank dag, som dessutom ser ut att bjuda på solsken. Jag ser fram emot att fortsätta den här otroliga helgen idag.

Gillar

Kommentarer

BellaNau
BellaNau,
Det ser helt underbart ut 😍nouw.com/bellanau
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229